Rask og enkel sommermat
bilde av embelem

Rask og enkel sommermat

For at du skal få mer tid til å nyte sommeren, har vi plukket ut smakfulle middager med få ingredienser som tar kort tid å lage. Middag i båten, parken, hjemme i hagen eller på stranden? Disse rettene er enkle og raske å lage og blir alltid en suksess - uansett hvor man er. 

Mat i parken og på stranden

Trenger du middag i en fei? I varmmatdisken finner du et stort utvalg kylling, burgere, poteter og andre varme retter som enkelt blir en fullkommen og god middag. I ferskvarediskene finner du også ferske salater og annet tilbehør, samt enkle retter som kun skal varmes. I salatbaren kan du blande din egen salat. Superenkel og god middag når du er på vei til parken eller stranden, eller du bare vil slippe å lage middag hjemme. 

Lyst på varme fiskekaker? Spør matarbeiderne i ferskvaredisken om de kan varme opp for deg, du kan også få dem i brød med ketchup eller BBQ dressing.

Gjør det enkelt med wraps og sandwicher

Wraps og sandwich er perfekt sommermat som er enkel å lage, enkel å ta med seg og ikke minst; enkel å spise. Du kan også lage  wraps og sandwicher på forhånd, pakke dem inn i aluminiumsfolie og varme dem på grillen.

Lag selv, eller kjøp ferdig

Rask mat med fisk og skalldyr

Både fisk og skalldyr trenger lite tilbereding og forberedelser, og kan utgjøre en rask middag. Krabbeskjell er sunnere og enkel take-away og kan spises rett ut av skallet, reker skal kun skrelles og sjøkreps kan du legge noen minutter på grillen med kryddersmør. Vi gir deg våre beste tips og oppskrifter.

Emblem
Grille blåskjell? Bruk dobbelt lag med aluminiumsfolie og pensle med smør. Ha alle ingrediensene i folien og lukk igjen. Sett pakken over god varme, og la skjellene ligge på grillen til alle skjellene har åpnet seg.

Godt tilbehør i en fei

Grillmaten er ikke det samme uten det gode tilbehøret! Sauser, salater,  dipper, brød og focaccia smaker av sommer, og du finner alt du trenger i løsvekt eller i små porsjoner - slik at du ikke trenger å kjøpe store porsjoner når du ønsker god sommermat på farten.