Rask og enkel sommermat

Rask og enkel sommermat

For at du skal få mer tid til å nyte sommeren, har vi plukket ut smakfulle middager med få ingredienser som tar kort tid å lage. Middag i båten, parken, hjemme i hagen eller på stranden? Disse rettene er enkle og raske å lage og blir alltid en suksess - uansett hvor man er.

Varm grillmat på farten hos MENY

Trenger du middag i en fei? I varmmatdisken finner du et stort utvalg kylling, burgere og andre varme retter som blir en fullkommen middag. Her finner du også ferske salater og annet tilbehør, eller bland din egen salat i salatbaren. Superenkel og god middag når du ikke har muligheten til å lage noe selv!

Lyst på varme fiskekaker? Spør matarbeiderne i ferskvaredisken om de kan varme opp for deg!

Rask mat med fisk og skalldyr

Både fisk og skalldyr trenger lite tilbereding og forberedelser, og kan nærmest kjøpes helt ferdig. Lag en rask poke- eller sushibowl, rekesmørbrød eller hva med å dampe blåskjell på grillen? 

Emblem
Grille blåskjell? Bruk dobbelt lag med aluminiumsfolie og pensle med smør. Ha alle ingrediensene i folien og lukk igjen. Sett pakken over god varme, og la skjellene ligge på grillen til alle skjellene har åpnet seg.

Rask middag som kun skal varmes

Grille i parken eller rask middag før du skal på stranden? Hos MENY finner du et stort utvalg ferdigretter som kun trenger å varmes. I ferskvaredisken kan du kjøpe kun det du trenger av tilbehør og mat - enten det bare er til deg eller til hele familien eller vennegjengen. 

Godt tilbehør i en fei

Grillmaten er ikke det samme uten det gode tilbehøret! Sauser, salater,  dipper, brød og focaccia smaker av sommer, og du finner alt du trenger i løsvekt eller i små porsjoner - slik at du ikke trenger å kjøpe store porsjoner når du ønsker god sommermat på farten. 

Gjør det enkelt med wraps og sandwicher

Wraps og sandwich er perfekt sommermat som er enkel å lage, enkel å ta med seg og ikke minst; enkel å spise. Du kan også lage  wraps og sandwicher på forhånd, pakke dem inn i aluminiumsfolie og varme dem på grillen.

Lag selv, eller kjøp ferdig