Wraps og sandwicher – enkel sommermat

Wraps og sandwicher – enkel sommermat

Et måltid i parken, på stranden eller på tur i skogen kan gjøres enkelt. Et par gode wraps eller sandwicher kan lages på få minutter, og er enkelt å ha med i sekken eller piknikkurven. Se våre tips og oppskrifter!

Wraps og sandwicher er enkel mat som er perfekt på farten. Her trenger du ikke ha med grill, bestikk eller tilbehør - alt er klart til å nytes når sulten melder seg, uansett hvor du er. Enklere blir det ikke! 

TikTok-trenden Tortilla wrap

TikTok-trenden Tortilla wrap

Tacolomper som klippes, fylles og brettes er det siste trikset i sosiale medier. Vi gir deg forslag til godt fyll og video med steg for steg-guide.

Bruk det du har i kjøleskapet

Både wraps og sandwicher kan du fylle med akkurat det du selv ønsker, og variere i det uendelige. Hvorfor ikke bruke opp restene fra middagen eller det du har av grønnsaker? 

Har du aioli, coleslaw, salsa eller dressing for hånden, får du lett en smaksrik og spennende wrap av det du finner i kjøleskapet. 

Bruk det du har i kjøleskapet til å lage spennende wraps! Bruk det du har i kjøleskapet til å lage spennende wraps!

Husk tortillas til wraps!

Pizza sandwich

Har du sett den nye TikTok-trenden pizza sandwich? Her bretter vi pizzadeigen på midten og steker den, før den fylles med noe godt mens den enda er varm. 

Ekstra godt er det med fersk mozzarella, pesto og friske grønnsaker, men her kan du bruke nesten hva som helst. Fyll med det du har i kjøleskapet!

Wraps med biffsnadder

Prøv vår populære Angussnadder i tortilla med frisk tomatsalsa toppet med en krydret rømmedressing. Rask og god middag eller lunsj når man har dårlig tid.

Angussnadder får du kjøpt i ferskvaredisken, og trenger kun varmes raskt i pannen før servering.

Emblem
Restene fra grillmiddagen passer perfekt i en wrap eller en sandwich. Grillribbe, pulled pork kylling, pølser og biff er super restemat!
Biffsnadder av norsk Angus i ferskvaredisken

Biffsnadder av norsk Angus i ferskvaredisken

Hektisk hverdag, og liten tid til å planlegge middag? Nå får du kjøpt ferdig biffsnadder av Angus - alt du trenger å gjøre er å varme det opp hjemme og servere med godt tilbehør.

Kjøttfri wrap full av smak

Enten du vil kutte ned på kjøttinntaket eller vil ha en helt vegansk diett, kan man enkelt lage smakfulle og mettende wraps. Det finnes mange gode kjøtterstatninger på markedet, eller fyll på med bønner og linser. 

Digge sauser til wrap

Med ferdiglaget aioli, tzatziki, coleslaw eller chipotlemajones legger du en smaksrik og deilig base for alt pålegg i både wraps og sandwicher.

Smakfulle wraps med fisk

Fisk som laks og ørret passer godt i en wrap. Liker fisken best varm, kan både wraps og sandwicher varmes på en engangsgrill. Pakk de inn i aluminiumsfolie og legg de på grillen - kjapt og enkelt! 

Slik lager du enkel middag i parken

Slik lager du enkel middag i parken

Varme, sene kvelder lokker flere til byens parker. Her er våre beste tips og oppskrifter til enkel og rask sommermiddag du kan nyte i friluft!

Spennende sandwicher

Sandwich, påsmurte baguetter, smørbrød og toast er enkle å ha med seg og en favoritt både til frokost, lunsj og kvelds. 

Klassisk Club sandwich

Club sandwich er en klassiker til lunsj! Saftig kyllingbryst med tørrsaltet bacon, ruccola, majones, sennep og tomater lagvis mellom tre skiver toastbrød er en sikker vinner. 

Lyst på toast på tur eller stranden? Lag toasten hjemme, pakk den inn i aluminiumsfolie og legg den på grillen når du blir sulten. Kjapt, enkelt og veldig godt.

B.L.T - Bacon, lettuce, tomato

BLT-sandwich - en amerikansk klassiker! Dette klassiske amerikanske ostesmørbrødet er erfekt som en mettende lunsj eller lett middag.

Banh mi - vietnamesisk sandwich

Denne vietnamesiske sandwichen kalles Banh mi og er en trendrett som kommer i mange varianter.

En baguette fylt med sterke, søte og syrlige smaker som garantert ikke vil skuffe. Prøv den med pulled pork, rester fra grillribbe eller spareribs. En vegetarvariant med sopp er også veldig godt! 

Du ikke trenger bruke vanlige brødskiver eller baguetter når du skal lage sandwich. Hvorfor ikke prøve en smaksrik focaccia eller spennende brioche pretzel-pølsebrød?

Sandwich med nyskåret pålegg

Gi den vanlige brødskiven et løft med pålegg av høy kvalitet og luftig, nystekt brød! Det er ikke mye som skal til for å gjøre ordinære brødskiver til et festmåltid.

Nyskåret roastbiff, pastrami av Angus eller sommerskinke er perfekt på både nystekt eller toastet brød. 

Nyskåret pålegg fra ferskvaredisken

Sommerlige smaker med frukt og bær

Søt og frisk frukt og bær passer godt i både sandwich og wraps. Prøv for eksempel eple til pulled pork, pulled oumph eller barbeque-marinert kylling. Jordbær og melon passer perfekt med brie og spekeskinke.

Ikke tid til å lage selv? Kjøp ferdige baguetter og wraps: