Enkel lasagne

Enkel lasagne

Ingredienser

400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
1 glass Jacobs Utvalgte pastasaus
1 pk ferske pastaplater
200 g revet ost (gjerne en smaksrik ost)

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Hjemmelaget lasagne er en sikker vinner på middagsbordet både til hverdag og når du får gjester. Her en en rask og enkel oppskrift på saftig hverdagslasagne med kjøttdeig, perfekt når du ønsker en lettvint middag.

  1. Stek kjøttdeigen til den er gyllen og gjennomstekt.
  2. Ha over pastasausen og kok i 5 minutter. Smak gjerne til med litt finhakket chili og friske urter for ekstra smak.
  3. Legg de ferske pastaplatene og kjøttsausen lagvis i en ildfast form. Topp med revet ost.
  4. Stek lasagnen i ovnen på 180 grader til pastaplatene er myke og osten er gyllen. Dette tar ca 15 minutter (bruker du tørrpasta må den stekes ca 30 minutter)
  5. Server med baguette og salat ved siden av.

Tips

I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.

Relaterte oppskrifter