Tilbehør til grillmaten

Tilbehør til grillmaten

Grillmat er ikke komplett før tilbehøret er på plass! Her er tilbehørene som passer godt til grillede pølser, hamburger og fisk.

Potetsalat, focaccia, ketchup, sennep, syltet tilbehør og saus - utvalget av tilbehør til grillmat er stort! Mye får du kjøpt ferdig i butikken, noe kan du forberede inne på kjøkkenet på forhånd og noe kan du faktisk legge rett på grillen!

Tilbehør til pølser

Pølser med lompe og ketchup er en velkjent klassiker, men oppgraderer du tilbehøret blir grillpølsene snart et fullverdig måltid som både store og små vil sette pris på.

Smakfulle sauser

Løft pølsene til nye høyder med spennende smaker fra Sticky Fingers ! Bytt ut den tradisjonelle ketchupen med Sticky Fingers Chipotle Ketchup, som gir en litt sterkere og mer krydret opplevelse.

Prøv også sausene på hamburgeren, på pommes frites eller på buffalowings. Prøv også sausene på hamburgeren, på pommes frites eller på buffalowings.

Er du glad i sennep anbefaler vi Sticky Fingers American Yellow Mustard, som har en delikat og klassisk sennepsmak med et hint av hickory-røyk. 

I serien med finner man også følgende godbiter:

 • Devil of Dallas - en eksplosiv saus med et fruktig hint av kirsebær.
 • Sriracha Super Sauce - en saus med frisk smak av ranch og hot chili.
 • Give Peach a Chance - en spennende saus med lett røyk og frisk fruktsødme.


Potetsalat og syltet rødløk

Topp pølsene med en spennende potetsalat! Den kremete konsistensen er en perfekt kombinasjon sammen med grillpølsene. 

Syltet rødløk passer også perfekt til både pølser og hamburgere. Syltet rødløk får en nydelig sødme og løfter grillmaten til nye høyder

Lag selv:

... Eller kjøp ferdig:

Spennende topping, friske grønnsaker og gode sauser løfter en enkel pølse til nye høyder! Spennende topping, friske grønnsaker og gode sauser løfter en enkel pølse til nye høyder!
Bytt ut de klassiske grillpølsene med Jacobs Utvalgte Salsiccia- eller Bratwurstpølse for en spennende grillmiddag.

Tilbehør til hamburger 

Burger er ikke lenger bare burger – det finnes et hav av forskjellige smaker og varianter. Her er tilbehøret virkelig med på å bestemme resultatet.

Gå for en klassisk cheeseburger med Monterey Jack burgerost eller lag en ekte bbq-burger med ost, coleslaw og bbq-saus.

Dette er våre favoritter:

Prøv med en smaksrik ost, løkringer, en sterk sennep eller coleslaw - her er det kun fantasien som setter grenser! Prøv med en smaksrik ost, løkringer, en sterk sennep eller coleslaw - her er det kun fantasien som setter grenser!

Tzatziki

Tzatziki er en sval og deilig dressing som passer godt sammen med en saftig lakseburger, som tilbehør til grillmaten eller på kyllingburgeren. 

Coleslaw

Coleslaw er saftig, smakfullt og perfekt tilbehør til hamburgeren. Kombiner coleslaw med grillet paprika og grove burgerbrød og du har det noen vil kalle den perfekte burgeren!

Kjøp ferdig og få levert rett hjem:

Du skal treffe den perfekte miksen av salt, søtt og syrlig. Lek deg frem og finn den kombinasjonen du liker best på burgeren!
På burgeren kan du eksprimentere med oster - ikke vær redd for å prøve noe annet enn cheddar eller vanlig gulost! På burgeren kan du eksprimentere med oster - ikke vær redd for å prøve noe annet enn cheddar eller vanlig gulost!

Den beste osten til burgeren

Det finnes mange oster du kan ha på burgeren. En vanlig hvitost for deg som liker det milde og snille, cheddar for deg som vil ha den klassiske burgeropplevelsen og blåmuggost for deg som vil ha en smakfull burger som virkelig sparker liv i smaksløkene.

Disse passer godt på burgeren:

 • Monetery Jack er en fastost som har aromatisk og mild smak, og smelter perfekt på burgeren. I samme serie finner du Sriracha Jack og Truffle Jack om du ønsker mer smak.
 • Cheddar kommer i mange ulike typer. Prøv den klassiske, engelske cheddaren, eller prøv en grottelagret variant om du er på utkikk etter noe litt annerledes.
 • Brie og camembert egner seg også ypperlig på burgeren. Prøv gjerne med litt bacon på i tillegg!
 • Kittost som Chaumes, Ridderost og Port Salut er gode oster på burgeren for deg som vil ha mye smak uten at det blir for skarpt.
 • Blåmuggost som Kraftkar, Norzola, Selbu Blå - eller Cambozola om du er ganske fersk med blåmuggost.
De beste ostene til hamburgeren

De beste ostene til hamburgeren

Hva skal til for å lage den ultimate cheeseburgeren? God ost, såklart! Prøv ekte cheddar, kraftig blåmuggost eller den amerikanske klassikeren Monterey Jack. Her får du tipsene som løfter hamburgeren til nye høyder.

Chipotlemajones

Gi burgeren litt ekstra smak med Sticky Fingers Chipotle Majones. Dette er en smaksrik og middels sterk majones med tydelig preg av røkt chipotlepepper. 

I fiskedisken hos MENY finner du både naturelle og marinerte porsjonsfileter. Enklere blir det ikke!

Tilbehør til grillet fisk 

I fiskedisken finner du mye godt til grillen, som porsjonsstykker av laks og årets ferske makrell. 


Det finnes mye godt tilbehør til grillet fisk. Dette er våre favoritter:

Laks i folie er en enkel og rask middag. Og er været dårlig, kan du steke pakken med laks og grønnsaker i ovnen. Laks i folie er en enkel og rask middag. Og er været dårlig, kan du steke pakken med laks og grønnsaker i ovnen.

Det finnes flere ulike sauser, dipper og salater som gir fiskemiddagen det lille ekstra. Prøv en av disse til fiskemiddagen:

 • Potetsalat er ikke forbeholdt grillpølser passer også perfek til fisk!
 • Aioli er en klassiker, men en sikker vinner til ethvert fiskemåltid.
 • Tzatziki passer også godt til fisk. Prøv den med gjerne med sesongens ferske makrell!
 • Chipotlemajones passer godt til fisk. Dette er en smaksrik og middels sterk majones med tydelig preg av den røkte chipotle-chilien.
Laks med potetsalat er enkelt å ha med i for eksempel parken – alt kan nemlig kjøpes ferdig hos MENY.

Jacobs Utvalgte urtesmør 

Gi laksen mer smak med Jacobs Utvalgte urtesmør! Den deilige smaken av ramsløk og flaksalt passer perfekt på fisken.

Balanser retten med den søte smaken fra for eksempel søtpotetpuré, og du har en rask og enkel grillmiddag!

Friske salater 

Hver dag lager vi i MENY godt tilbehør som du finner ferdig i ferskvaredisken. Til fisk kan vi anbefale gresk salat med smaksrike tomater, agurk, rødløk og fetaost og brokkolisalat toppet med tørrsaltet bacon. 

Lag selv:

Våre beste salater fra ferskvaredisken

Våre beste salater fra ferskvaredisken

En god salat er det perfekte tilbehøret til både kjøtt og fisk. Våre dyktige matarbeidere lager de ferske salatene i butikken - kjøp det du trenger eller få våre populære salater levert på døren. Perfekt til lunsj eller som tilbehør til middagen.