Sommerens sjømat
bilde av embelem

Sommerens sjømat

Fisk og skalldyr på grillen og til god sommermat

Fisk og skalldyr passer perfekt til varme sommerdager. Ikke bare er det råvarer som knapt trenger tilbereding, sjømat kan spises både varmt, kaldt og er lette måltider med gode smaker. Med enkle grep kan du lage sommerens beste retter med fersk fisk og saftige skalldyr.

Fersk sjømat levert rett hjem:

Prøv fisk på grillen

Fisk er rask mat på grillen. Med sin milde smak, passer de fleste fisketyper perfekt til mange marinader, BBQ-sauser, krydder og typisk sommertilbehør som agurksalat, tzatziki eller coleslaw. Du kan også grille fisken oppå sitronskiver - da får du både god smak og slipper at fisken sitter fast på grillen.

Prøv skalldyr på grillen

Skalldyr trenger liten tid på grillen og er perfekte å grille en varm sommerdag. Alt kan grilles, så prøv blåskjell pakket aluminiumsfolie, gratinerte sjøkreps eller grillet scampispyd? 

Sommerens beste skalldyr

Skalldyr trenger ikke grilles heller, det er mange typer som smaker godt på bryggekanten uten tilbereding. og smaker godt av sommer. De passer godt på nystekt loff med majones og en skvis sitron, men kan med fordel også marineres og grilles raskt. 

Har du alt du trenger?