Poke bowl med laks, mango og granateple

Oppskrift på poke bowl med lakseloin, superris, mango, granateple, sukkererter og råkost. Ikke bare er den frisk i smak og vakker i fargene, men denne fiskesalaten er en sunn og enkel rett som du gjerne kan servere både i uken og til gjester.
Poke bowl med laks, mango og granateple

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

Hvis du vil ha en litt mer spicy poke kan du blande en halv finhakket rød chili med den marinerte laksen.

Slik gjør du

  1. Kok superrisen etter anvisningen på posen. Avkjøl.
  2. Kutt laksen i terninger og bland med soyasaus, limesaft og sesamfrø.
  3. Kutt mangokjøttet i strimler og sukkerertene i biter.
  4. Anrett superris, lakseterninger, mango, råkost blanding, granateplekjerner og sukkererter i fire boller.
  5. Topp gjerne med frisk koriander eller spirer.