Norges beste fiskesuppe?

Norges beste fiskesuppe?

Fiskesuppen fra MENY er nok Norges mest populære fiskesuppe. Dette er historien om den opprinnelige oppskriften til fiskesuppen til moren til Hans.

Hos MENY får du fersk kremet fiskesuppe, basert på en oppskrift hentet fra Arendal, kjent for sin kjærlighet til skjærgården og god fiskesuppe.

Suppen finner du i fiskedisken og den passer til deg som er opptatt av kvalitet, ekte råvarer, god smak og raskt tilberedning.

Kjøp den i alle våre butikker:

Historien om vår fiskesuppe

Vår kremede fiskesuppe, basert på oppskrift fra familien Thorne, kommer fra Arendal som er kjent for sin kjærlighet til skjærgården og god fiskesuppe.

Hans Thorne jobbet som butikksjef på MENY Ringnes Park, og har stor lidenskap for god mat. Denne lidenskapen har han arvet fra sin mor, Tone Thorne.

Hans tok med seg oppskriften på verdens beste fiskesuppe fra sin mor, og serverte denne i et selskap med sine kollegaer i 2010.

Under dette selskapet ble vi enig om at MENY skulle få oppskriften og begynne å selge den i alle butikkene.

MENY-Lauget utviklet suppen, med de aller beste råvarene, stavede grønnsaker og god fiskekraft. Resultatet ble en smakfull suppe med balansert og sødmefylt smak. Fisken kommer fra butikken, for å få den aller ferskeste fisk. 

Og vips - nå selger MENY 430.000 begere i året.

Den mest populære og solgte suppen

Fiskesuppen er den mest solgte suppen i dagligvare. Ikke så rart, for med fersk topping av fisk, paprika, gulrot og fennikel blir suppen fantastisk god.

Den er krydret med litt chili og curry for en balansert og sødmefylt smak. En kjempegod middag på fem minutter!

Rask og god middag på få minutter

Kremet kiskesuppe passer til dem som ikke har tid eller kunnskap til å lage god fiskesuppe selv, men er opptatt av kvalitet, ekte råvarer, god smak og raskt tilberedning.

Alt du må gjøre er:

  • Varm opp suppen til kokepunktet
  • Legg i fisken og la suppen småkoke i 3 minutter

Og vips – en fiskesuppe som smaker like godt som hjemme hos moren til Hans – ferdig på 5 minutter.

MENYs egne supper

MENYs egne supper

MENYs ferske supper er Norges mest solgte supper i dagligvare. Hvilken er din favoritt?