Norges første vegetardisk!

Norges første vegetardisk!

I september 2016 lanserte MENY Norges første vegetardisk på lik linje med kjøtt-, fisk- og ostedisk. Med det gir vi kundene et attraktivt alternativ til kjøtt.

MENY ønsker å bidra til å endre folks matvaner og å gjøre det enklere for kunden å spise bedre. Nå er MENY først ute med å lansere en egen vegetardisk. Her finner du fullverdige, kjøttfrie måltider fulle av smak. 

Uansett om du er nysgjerrig på kjøttfri mat, vil spise mindre kjøtt eller allerede er vegetarianer er denne disken for deg.

Helt kjøttfrie gryter er noe av det du kan du finne i vegetardisken Helt kjøttfrie gryter er noe av det du kan du finne i vegetardisken

MENY Ringnes Park

Den første vegetardisken kom på plass hos MENY Ringnes Park på Grünerløkka i Oslo. Butikken har et utvidet vegetarsortiment av frysevarer, en egen disk med kjølevarer, og en løsvektdisk med alt fra wraps, salater, gryteretter, vårruller, gulrotsuppe, linsesuppe, vegansk majones og aioli for å nevne noe.

I tillegg finner du et varmeskap med blant annet grønnsakslasagne, og mange av rettene kan enkelt varmes opp mens du venter om du trenger noe kjapt og enkelt på farten.

Flere av landets MENY-butikker har nå også egne vegetardisker, og MENY har det beste utvalget på landsbasis av vegetarprodukter. Slik får alle det de har lyst på, uansett om de er nysgjerrige eller har et fullstendig kjøttfritt kosthold.

Oumph! hadde en rekordlansering, og du finner flere typer i alle landets MENY-butikker Oumph! hadde en rekordlansering, og du finner flere typer i alle landets MENY-butikker

Kraftig vekst i etterspørselen

Det er en rekke tegn som peker i retning av økt interesse og etterspørsel etter vegetarmat;

  • 47 prosent kjøper produktene fordi de oppleves som sunnere
  • 31 prosent kjøper produktene på grunn av miljømessige årsaker
  • 27 prosent kjøper på grunn av dyrevelferd

Med egen vegetardisk ønsker vi i MENY å gi et alternativ ikke bare til vegetarianere og veganere, men til alle som vil ha et attraktivt og smakfullt alternativ til kjøtt.

Kilde: Forbrukerundersøkelse våren 2016

Rekordlansering av Oumph!

MENY var først i Norge med å lansere Oumph! i Norge, og sjeldent har vi opplevd så mange tilbakemeldinger fra våre kunder. Bare den første uken solgte Oumph! fire ganger mer enn alle typer Grandiosa hos Ringnes Park.

Nå er sortimentet utvidet, og du får tak i Oumph! i alle landets MENY-butikker.