Denne vegetarnyheten ble utsolgt på rekordtid

Denne vegetarnyheten ble utsolgt på rekordtid

Publisert 8. mars 2018
Sjelden har en nyhet blitt revet ut av hyllene på så kort tid som den nye veganpizzaen med Oumph! Bare et par uker etter lanseringen i februar er nesten alle Oumph-pizzaer utsolgt og lagre tomme.

Når kunder i Telemark står i kø for å kjøpe veganpizza, da er det ikke lenger bare noe som opptar trendsetterne på Grünerløkka. Først nå skjønner vi at vegantrenden virkelig har tatt av i Norge!

På MENY Ringnes Park på Grünerløkka i Oslo er det naturligvis også tomt for veganpizza.

Assisterende butikksjef Madeleine Gjerde ved MENY Ringnes park har sjelden opplevd så stor etterspørsel etter en nyhetslansering.

- Det gikk ikke lang tid før hyllene ble tømt. Nå må vi bare satse på at vi får inn nye varer så snart som mulig, sier hun. 

MENY-kunden Andrea Pichlo har vært veganer siden 2011 og gleder seg over at Norge nå endelig har fått et godt utvalg av mat for veganere. 

- Nå må dere snart skaffe meg nok pizza, spøker Andrea. 

Madeleine forsikrer henne om at det snart skal bli orden på sakene. Før Andrea forlater butikken, gir hun henne en Oumph-pizza hun kan kose seg med i ventetiden. 

Fakta om Folkets veganpizza med Oumph!:  

  • Inneholder 100% vekstbaserte ingredienser. Har en vegansk osteliknende topping med gode smelteegenskaper og grillet Oumph(soyaprodukt) som tilfører fyldig grillsmak.  

  • Er for alle som er glade i god italiensk pizza, ikke bare veganere og vegetarianere. Mange ønsker å spise mindre kjøtt, og da er denne pizzaen et veldig godt valg. 

  • Produsert i Modena i Nord-Italia. Deigen heves i 24 timer før den håndstrekkes, toppes og bakes i vedovn. 

  • Har sprø, luftig bunn og er toppet med grillet Oumph!, vegantopping, rødløk, paprika og tomatsaus laget av solmodne tomater dyrket ved Middelhavet.  

  • Er å finne i frysedisken