3 retters vegetarmiddag til nyttårsaften

3 retters vegetarmiddag til nyttårsaften

Kun det beste er godt nok på årets siste aften, og det skal gjerne være 3 retter. For deg som ønsker et kjøttfritt festmåltid har vi satt sammen en nydelig, frisk suppe med crunch, en helt ny oppskrift på innbakt nøttestek og en knallgod sjokoladefondant til dessert.

Nøttestek 

Nøttestek er vegetarfavoritt nr 1 når det er jul, og vi har flere varianter å by på. Denne oppskriften er ny av året, med persillerot, nøtter og linser. Vi har bakt den inn i butterdeig for at den skal holde formen bedre, og for at du skal kunne leke deg med å gi den julepynt. Se oppskrift for tips. 

Slik lager du nøttestek

Slik lager du nøttestek

Nøttestek har blitt populært som alternativ til ribbe og pinnekjøtt i julen. Med ingredienser som nøtter, sopp og rotgrønnsaker kan du lage en saftig "stek" helt uten kjøtt til de store anledninger.

Sjokoladefondant med flytende kjerne

Alle elsker en dessert med sjokolade, og en sjokoladefondant er ganske så imponerende. Vi har laget video med steg slik at du skal få til dette hjemme. Server gjerne med vaniljeis, bringebær og julens klementiner.

Tips! Ha røra over i muffinsformer tidligere på dagen, og stek dem når dere er klare for dessert, det tar kun 10 minutter.

Se flere oppskrifter på dessert her