Dette er vinnerne av årets restematoppskrift 2023 Se video

Dette er vinnerne av årets restematoppskrift 2023

Publisert 25. august 2023
Av over 450 innsendte oppskrifter, har dommerne smakt seg fram til tre spesielt gode retter. Se hvem som vant, og smak oppskriftene deres!

Å velge blant de innsendte oppskriftene var ingen enkel oppgave for juryen med Mette Nygård Havre, Hanne Lene Dahlgren, Johan Ingemarsson og Roar Sjåvåg. Likevel var de alle enige om vinneren.

1. plass: Vaffelnachos

Jens' oppskrift på vaffelnachos gikk rett til topps. Kombinasjonen av salt og søtt fra gårsdagens tacorester og vafler ga en positiv overraskelse, og juryens vurdering var klar: enstemmig seier!

Denne går rett inn på repertoaret for en koselig lørdagslunsj etter fredagens tacomiddag – og vaffelen kan fylles med nesten hva som helst!

2. plass: Gulrotpesto

Hva gjør man egentlig med de grønne stilkene på toppen av gulrotbunten? Det hadde Margita en god løsning på.

Enkelt, utrolig godt - og et flott forslag for å bruke en råvare som ellers raskt bare havner i søppelbøtten. 

3. plass: Banan- og rømmegrøt med créme brûlée-topp

En kreativ oppskrift hvor du får brukt opp brune bananer i en fyldig grøt. Andrea sin oppskrift på banan- og rømmegrøt er perfekt for deg som er fysen på noe godt og vil bruke bananene til noe annet enn bananbrød og bananpannekaker. 

Vi gratulerer vinnerne, og takker for alle de gode bidragene som ble sendt inn. Alle oppskriftene er kreative ideer for å bruke opp varer man har liggende, og vil falle i smak hos hele familien.

Vi takker for alle de gode oppskriftene som er sendt inn, og gratulerer spesielt vinnerne Jens, Margita og Andrea som mottar gavekort fra MENY og Too Good To Go i premie.