Entrecôte med kryddersmør og stekt hjertesalat

Saftig entrecôte med Jacobs Utvalgte kryddersmør med ramsløk og havsalt, servert med stekt hjertesalat og potetmos. Hjertesalaten steker du i samme panne som kjøttet så den suger opp den gode smaken.
Entrecôte med kryddersmør og stekt hjertesalat

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Lag gjerne potetmos fra bunnen av. Kok mandelpoteter møre og mos dem med en stavmikser sammen med litt fløte.

Slik gjør du

  1. Krydre entrecôte-skivene med salt og pepper. Stek entrecôtene i smør til de er gyldne på begge sider og rosa i midten. Dette tar ca 3 minutter på hver side. La entrecôten hvile i noen minutter før den serveres.
  2. Mens entrecôten hviler, deler du hjertesalaten i to på langs og steker dem i samme smøret som entrecôten ble stekt i.
  3. Varm potetmosen i vannbad i ca 10 minutter.
  4. Server entrecôten med potetmos, stekt hjertesalat og kryddersmøret.