Wrap chili con carne med stekt egg og ris

Wrap chili con carne med stekt egg og ris

Ingredienser

4 stk mais- eller hvetetortillas
1 porsjon guacamole
2 stk egg
2 dl ris

Chili con carne

400 g oksekjøtt
1 stk løk
1 stk hvitløkfedd
1 stk rød chili
4 stk soltørkede tomater
1 boks kidneybønner
0,5 boks hermetiske tomater
1 ts cayennepper
1 ts spisskummen
1 ss Worcester sauce
1 ss soyasaus
2 ss extra virgin olivenolje

Tidsforbruk

Vanskelighetsgrad

Middels

Prøv en ny variant av chili con carne.

  1. Ingredienser
  2. Bak tortillalefser eller kjøp ferdige lefser som du vender i en varm, tørr panne.
  3. Lag chili con carne: Stek kjøttdeig med finhakket løk, hvitløk og chili. Tilsett grovhakkede soltørkede tomater, bønner, hermetiserte tomater, cayennepepper og spisskum. Småkok til det tykner litt, ca. 10 min, og tilsett worcestersaus, soyasaus og olivenolje. Smak til med salt, pepper og kanskje litt sukker.
  4. Stek fire egg og del alle i to. Legg egg langs de fire tortillaene og fordel chili con carne, ris og guacamole på midten. Rull tortillaen hardt sammen til en pølse og server.

Oppskrift fra

Tips

Prøv en sunnere variant! Villris og fullkornsris er en kilde til kostfiber.

Relaterte oppskrifter