Kremet pasta med biff og sopp

Oppskrift på saftig entrecôte med sopp og pasta. Sausen er laget av skarp Gorgonzola og fløte, noe som smaker nydelig sammen med biff.
Kremet pasta med biff og sopp

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

Prøv en sunnere variant! Fullkornspasta er en kilde til kostfiber.

Slik gjør du

  1. La gjerne biffen ligge fremme litt i romtemperatur.
  2. Kok pastaen etter anvisningen på pakken.
  3. Kutt soppen i skiver eller grove biter og fres i 2 ss smør sammen med løken til soppen er gyllen.
  4. Kok opp fløten. Trekk kjelen av varmen og pisk inn osten. Hvis du vil ha sausen litt tykkere kan du jevne sausen med litt maisenna. Smak til med salt og pepper. Vend den ferdigkokte pastaen inn i ostesausen.
  5. Del kjøttet i fire biffer og krydre med salt og pepper. Stek biffene i 2 ss smør 3 minutter på hver side. La kjøttet hvile i 3 minutter før det skjæres i fingertykke skiver.
  6. Anrett pastaen på fire tallerkener og topp med entrecote og sopp.
La gjerne biffen ligge fremme litt i romtemperatur.
Kok pastaen etter anvisningen på pakken.
Kutt soppen i skiver eller grove biter og fres i 2 ss smør sammen med løken til soppen er gyllen.
Kok opp fløten. Trekk kjelen av varmen og pisk inn osten. Hvis du vil ha sausen litt tykkere kan du jevne sausen med litt maisenna. Smak til med salt og pepper. Vend den ferdigkokte pastaen inn i ostesausen.
Del kjøttet i fire biffer og krydre med salt og pepper. Stek biffene i 2 ss smør 3 minutter på hver side. La kjøttet hvile i 3 minutter før det skjæres i fingertykke skiver.