Skagensalat med laks

Skagensalat, eller skagenrøre, er en kjent og kjær klassiker. I denne oppskriften har vi byttet ut reker og krepsehaler med laks av sashimikvalitet, og servert med sprø toast. Egner seg godt som forrett eller som del av et koldtbord.
Skagensalat med laks

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 200 grader.
  2. Skjær baguetten i tynne skiver, legg på et bakebrett og ringle over olivenolje. Stek i 8-12 minutter, midt i ovnen.
  3. Finhakk dill og rødløk.Bland med seterrømme, majones, sennep, litt salt og litt sitron.
  4. Finhakk laksen og bland sammen med resten. Smak til med salt og pepper.
  5. Ha skagensalaten på varm og sprø toast, og server med litt ekstra dill og skiver av sitron.