Ovnsbakt torsk med persilleskorpe og linsestuing

En deilig og mettende rett som passer alle årets sesonger!
Ovnsbakt torsk med persilleskorpe og linsestuing

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

Server gjerne med en frisk grønnkålsalat til

Slik gjør du

  1. En deilig og mettende rett som passer alle årets sesonger! Serveringsklare linser er å få i flere varianter, men du kan også godt koke bløtlagte linser. Retten er også god med rødkål.
  2. Finhakk evt. timian, skrell og finhakk gulrøtter og løk, og stek i olje i en stekepanne i ca. 5 min. Ha i linser, krydre med salt og pepper og stek i ca. 2 min.
  3. Del torskefileten i fire biter. Finhakk eller kjør mandler, persille og sitron i en kjøkkenmaskin. Krydre med salt og pepper, og smør blandingen på bitene.
  4. Ha fisken i en smurt ildfast form og stek på 200 °C i ca. 10-12 min. Server med linsestuing.
  5. Godt og enkelt!
En deilig og mettende rett som passer alle årets sesonger! Serveringsklare linser er å få i flere varianter, men du kan også godt koke bløtlagte linser. Retten er også god med rødkål.
Finhakk evt. timian, skrell og finhakk gulrøtter og løk, og stek i olje i en stekepanne i ca. 5 min. Ha i linser, krydre med salt og pepper og stek i ca. 2 min.
Del torskefileten i fire biter. Finhakk eller kjør mandler, persille og sitron i en kjøkkenmaskin. Krydre med salt og pepper, og smør blandingen på bitene.
Ha fisken i en smurt ildfast form og stek på 200 °C i ca. 10-12 min. Server med linsestuing.
Godt og enkelt!