Salat med sprø torsketunger

Lag en smakfull salat med sprø torsketunger. Torsketunger får du i de fleste MENY-butikker under skreiseongen som varer fra slutten av januar til begynnelsen av mars.
Salat med sprø torsketunger

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Renskjær torsketungene og krydre dem med salt og pepper.
  2. Vend dem i mel, deretter i sammenpisket egg og til slutt i brødsmuler.
  3. Stek torsketungene i olje til de er gyllne og gjennomstekte. Dette tar 2-3 minutter på hver side. Legg dem over på papir slik at overflødig olje renner av.
  4. Mens torsketungene hviler steker du grønnkålmixen og rødløken raskt i pannen. Ha over sweet chilisaus, sesamfrø og soyasaus.
  5. Server grønnkålmixen med de sprøstekte torsketungene på toppen.