Lettsaltet torsk med ertepuré

Lettsaltet torsk med saltkokte småpoteter, sprøstekt bacon og grønn, myk ertepuré. En klassisk, god og sunn hverdagsmiddag som er rask å lage.
Lettsaltet torsk med ertepuré

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Server sitronbåter ved siden av retten, som presses over fisken.

Slik gjør du

  1. Del torsken i porsjonsstykker. Kok opp en stor kjele med usaltet vann, trekk kjelen til side og legg i fisken. La fisken trekke i ca 10 minutter.
  2. Varm ertepurèen i vannbad i ca 10 minutter. Varm de saltkokte småpotene i smør i en panne, eller ha i en kjele med litt kokende vann i bunnen. Det tar 5-10 minutter.
  3. Stek baconet gyllent i en stekepanne. Smelt smøret i stekepannen sammen med baconet. Ha over den ferdige fisken.