Squash- og spinatsalat

Lun squash- og spinatsalat med friske urter er et tilbehør som er nydelig til sommerens grillretter, enter det er fisk, kylling eller en god biff. Grønnsakene varmes raskt i en stekepanne eller i folie på grill. Topp med kuttet chili og friske urter.
Squash- og spinatsalat

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Visp sammen sitronsaft, olivenolje, chili og hvitløk. Smak dressingen til med salt og pepper.
  2. Skjær squashen (og ev. paprika) i tynne bånd. Bruk for eksempel en ostehøvel eller en bred grønnsaksskreller. Stek så raskt i en stor varm stekepanne med litt olje. Stek i flere omganger og kun til alt mykner. Hell over i en bolle. Fres til slutt spinaten under omrøring til den begynner å klappe sammen.
  3. Bland squash, paprika, spinat, grovhakkede urter og dressingen lett sammen og legg den lune salaten over på et fat. Serveres straks.
Visp sammen sitronsaft, olivenolje, chili og hvitløk. Smak dressingen til med salt og pepper.