Kremede bønner med granateplekjerner

Aspargesbønner og voksbønner i en kremet saus med løk og granateple er både enkelt og ser godt ut. Server det som tilbehør til for eksempel laks eller biff.
Kremede bønner med granateplekjerner

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Skyll og rens aspargesbønnere. Del dem på langs om du ønsker. Kok alle bønnene knapt møre i fosskokende, saltet vann i ca 1 minutt. Smak på én aspargesbønne for å se om de er passe kokt. Avkjøl straks i iskaldt vann slik at bønnene bevarer sin sprøhet og vakre, grønne farge. La de avkjølte bønnene få renne godt av seg.
  2. Vend bønnene sammen med créme fraiche, finhakket løk og hakket gressløk. Krydre med salt og kvernet pepper. Dryss granateplekjerner over til slutt.