Kyllingbryst med epletzatziki i brioche

Kyllingbryst med epletzatziki i brioche

Ingredienser

2 stk Kyllingbryst
4 stk Brioche brød
Salat
Rødløk
Bladpersille

Epletzatziki

2 stk Røde epler
2 dl Tyrkisk eller gresk yoghurt
1 stk Hvitløksfedd
Salt
Pepper

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Middels

En sunn, god og enkel kyllingsandwich med kyllingbryst, tzatziki av epler og brioche, som smaker både til lunsj og som middag. Bruk gjerne vår kvalitetskylling Lerstang fra Jacobs Utvalgte.

  1. 1. Kyllingbrystene stekes i varm stekepanne på hver side. Ikke stek for mye, bare akkurat gjennomstekt. Skjær rødløk i tynne skiver.
  2. Rasp eple på grovt rivjern. Bland med yoghurt og et finhakket hvitløkfedd. Smak til med salt og pepper.
  3. Kyllingbryst deles på langs slik at det blir stort og tynt. Anrett salat, kylling, epletzatziki, løk og bladpersille i brioche-brødet.