Kyllingfilet i ovn med bacon og paprikasalat

God oppskrift på ovnsbakt, baconsurret kyllingfilet med sødmefull paprikasalat som setter prikken over i’en. Ristede pinjekjerner og chili gir salaten en ekstra piff. Bruk gjerne vår kvalitetskylling Lerstang fra Jacobs Utvalgte.
Kyllingfilet i ovn med bacon og paprikasalat

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Baconsurret kyllingfilet med paprikasalat

Tips!

Bruk gjerne vår kvalitetskylling Lerstang fra Jacobs Utvalgte.

Slik gjør du

  1. Sommerlig og smaksrik kyllingrett hvor sødmefull paprikasalat setter prikken over i’en. Prøv gjerne ferdig baconsurret kyllingfilet fra ferskvaredisken hos Meny. Ristede pinjekjerner og chili gir salaten en ekstra piff.
  2. Skjær et snitt kyllingfiletene, fyll dem brie og timian, og surr bacon rundt hver filet (alternativt ferdigfylte fra Meny). Grill, eller brun kyllingen i olje i en stekepanne og stek videre i ovnen på 200 °C i ca. 8-10 min.
  3. Grill hele paprika svarte på grillen, ca. 8-10 min. eller under grillelement i ovnen. Legg paprikaen i en skål vann og gni av det brente laget. Du kan også bruke ferdiggrillet paprika på glass.
  4. Skjær vårløk i skiver og hakk hvitløk. Rens og skjær paprika i strimler og bland med hvitløk, vårløk, olivenolje, salt og pepper, og server til kyllingen.
  5. Godt og enkelt!