Kyllingfilet med ratatouille

Denne middagen er rett og slett en fest for smaksløkene og må virkelig oppleves. Ratatouille er en grønnsaksblanding som stammer fra Provence i Frankrike og smaker av sommer. Sammen med kyllingfilet, couscoussalat og chipotlemajones har du en hverdagsmiddag som vil falle i smak hos både store og små. Det beste av alt er at du enkelt lager den på under 20 minutter!
Kyllingfilet med ratatouille

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Server gjerne nystekt focaccia ved siden av retten.

Slik gjør du

  1. Skjær kyllingfiletene i to på langs og stek i litt rapsolje til de er gylne rundt hele.
  2. Ha ratatouillen i stekepannen og la koke til kyllingen er gjennomstekt, dette tar ca. 5-6 minutter. Tilsett litt vann underveis slik at ratatouillen ikke koker tørr.
  3. Server kyllingen med couscoussalat og chipotlemajones.