Kyllingfilet med ratatouille

Ratatouille er en grønnsaksblanding som stammer fra Provence i Frankrike og smaker av sommer. Sammen med kyllingfilet, couscoussalat og chipotlemajones har du en hverdagsmiddag som vil falle i smak hos både store og små. Det beste av alt er at du enkelt lager den på under 20 minutter!
Kyllingfilet med ratatouille

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Server gjerne nystekt focaccia ved siden av retten.

Slik gjør du

  1. Skjær kyllingfiletene i to på langs (eller bruk skivet kyllingfilet) og stek i litt rapsolje til de er gylne rundt hele.
  2. Ha ratatouillen i stekepannen og la koke til kyllingen er gjennomstekt, dette tar ca. 5-6 minutter. Tilsett litt vann underveis slik at ratatouillen ikke koker tørr.
  3. Ha couscousen i en bolle og hell over kokende vann. La trekke i 5 minutter. Finhakk rødløken og vend inn i couscousen. Bland inn olivenolje og smak til med salt og pepper.
  4. Server kyllingen med couscoussalat og chipotlemajones.