Kyllinglår med tomat og pastasalat

Grillede og marinerte kyllinglår er alltid en suksess for store som små. Bytt gjerne ut pasta med kokte nypoteter som tilbehør.
Kyllinglår med tomat og pastasalat

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Marinerte kyllinglår med tomat og pastasalat

Tips!

Prøv en sunnere variant! Fullkornspasta er en kilde til kostfiber.

Slik gjør du

  1. Grillede kyllinglår er alltid en suksess for store som små. Bytt gjerne ut pasta med kokte poteter
  2. Kok pasta etter anvisning på pakken. Del tomatene i to, tre dem på spyd. Rist pinjekjerner i en tørr stekepanne.
  3. Grill kyllinglårene i ca. 8 min. på hver side, eller stek i ovnen på 225 °C i ca. 20 min. La tomatene grille eller steke med etter halve steketiden.
  4. Kok opp pesto og fløte i en kjele, hell sausen over pastaen. Topp med tomater og ristede pinjekjerner og server med kyllinglårene.
  5. Godt og enkelt!