Kyllinglår i form med druer

Saftige kyllinglår tilberedt i ildfast form i ovn. I tillegg til tilbehør som druer, rødløk og timian, er det godt med poteter eller ris til. Bruk gjerne Jacobs Utvalgte Lerstang kyllinglår.
Kyllinglår i form med druer

Tid

Tidsforbruk Over 60 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Pensle kyllinglårene med olje og krydre med salt og pepper. Legg lårene i en ildfast form sammen med hvitløken. Stek lårene på 180 grader til de er gjennomstekte, og fortsatt saftige. Dette tar ca 45 minutter. Hvis du er usikker på om lårene er ferdigstekte, kan det være lurt å sjekke med et digitalt steketermometer. Kyllinglårene er ferdige når de har kjernetemperatur på 70 grader.
  2. Stek druer, rødløk og timian til druene er såvidt varme.
  3. Server gjerne denne retten sammen med stekte poteter eller nykokt ris.