Tortilla med revet kylling

Deilig krysning av kontinenter! Mexicansk tortilla fylt med mynte, ananas, agurk og revet kylling med hoisinsaus gir en fantastisk smakskombinasjon. Doble oppskriften og inviter til storfest!
Tortilla med revet kylling
Oppskrift fra

Tid

Tidsforbruk Over 60 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Bland sammen alle ingrediensene til hoisinsaus og la sausen stå en time for å trekke smak.
  2. Bland sammen ingrediensene til tortillalefser i en bolle til en smidig deig. Dekk bollen med plastfolie, og la den hvile i 20 minutter. Del deigen i 12 like store emner, form til boller og trykk dem litt flate. La dem hvile i 10 minutter på benken under et kjøkkenhåndkle med plastfolie over. Kjevle "bollene" ut til runde leiver på tykkelse med pannekaker.
  3. Stek tortillalefser i en tørr stekepanne på middels til sterk varme. Når lefsene blåser seg opp (bobler), snu dem og stek dem på andre siden. Legg ferdig stekte tortilla oppå hverandre innpakket i et kjøkkenhåndkle slik at de holder seg myke.
  4. Rens kylling fri for skinn og bein, riv kyllingkjøttet i mindre biter og bland det sammen med hoisinsausen. Anrett myke tortillalefser med ananas, agurk, stangselleri, frisk mynte og koriander og revet kylling med hoisinsaus.