Panerte lammekoteletter med grønnsaker

En enkel og veldig god hverdagsmiddag med løkpanerte lammekoteletter med grønnsaker. Bruk grønnsaker du har i kjøleskapet fra før eller lag en ratatouille og server til.
Panerte lammekoteletter med grønnsaker

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Grønnsaker

Slik gjør du

  1. Fres grønnsakene og urtene i olje.
  2. Skyll, skrell og finhakk løk og persille. Bland med brødrasp.
  3. Salte og pepre kotelettene, og pisk et egg.
  4. Vend kotelettene i det sammenpiskede egget og deretter i raspeblandingen. Stek dem i nøytral olje ved middels varme til du har fått en sprø stekeskorpe på hver side.
  5. Server kotelettene med grønnsaker. Ved siden av grønnsaker er det også godt å servere stekt sopp, ovnsbakte potetbåter og skysaus eller rødvinssaus til.