Ostefat med milde oster

Ostefat med milde oster

Ingredienser

150 gr Tolko pepper
150 gr Roche baron
150 gr Le Roule
150 gr Brie de paris
150 gr Grottelagret Gruyere

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Her får du tips til et ostefat med milde smaker. Dette er et ostefat for deg som er ny som ostesmaker, eller som er glad i litt mildere oster.

  1. Dette lager seg selv. Ta osten ut fra forpakningene, legg de på et fat og dander med det du måtte ønske å servere ved siden av.
  2. Tips til tilbehør:
  3. •Godt brød - grovt, fint, nøttebrød •Nøytrale kjeks eller knekkebrød •Pepperkaker til blåmuggost •Frukt - gjerne søt, godt modnet frukt •Nøtter - både salt og ristede nøtter •Honning - passer til de fleste sorter ost •Marinerte frukter, marmelader og chutney

Oppskrift fra

Tips

Husk at smaken på osten kommer best til sin rett om den får lov til å bli temperert før servering.

Relaterte oppskrifter