Pannekake i langpanne med grønnkål og cherrytomater

Prøv en ny vri på pannekakene og stek pannekakerøren som en langpannekake i ovnen. Ikke bare er det enklere enn å steke pannekakene én og én, men resultatet blir også utrolig godt. Her er oppskriften på en vegetarisk ovnspannekake med grønnkål, vårløk og cherrytomater. Et middagstips som definitivt er vel verdt et forsøk og ikke vil skuffe.
Pannekake i langpanne med grønnkål og cherrytomater

Tid

Tidsforbruk 40 - 60 min

Ingredienser

Tips!

Server gjerne med en frisk grønn salat.

Slik gjør du

  1. Smelt smøret.
  2. Bland mel, salt, melk og egg i en bolle. Kjør gjerne sammen med en stavmikser for glatt røre.
  3. La røren svelle i ca. 20 minutter.
  4. Ha røren i en langpanne som er dekket med bakepapir.
  5. Ha over grønnkål, cherrytomater som er delt i to og vårløk i ringer. Kvern over pepper.
  6. Stek langpannekaken i ovnen på 210 grader i ca. 20-30 minutter til den er gyllen og gjennomstekt.