Innbakte pølser med revet ost

Innbakte pølser er en favoritt hos barna. Med ferdig pizzadeig er dette også en rask og enkel middag. Du kan også ta dem med i tursekken og grille dem på bål. Litt smeltet ost og en god ketchup er alt som skal til for ekstra god smak.
Innbakte pølser med revet ost

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Du kan også tilberede disse pølsene på grillen eller over bålet. Lag da pølsene klare før du går hjemmefra, og pakk dem ned i en matboks. Da kan pølsene grilles på trepinner over bål i solveggen eller i skogen.

Slik gjør du

  1. Rull ut pizzadeigen og skjær pizzadeigen i ca 3 cm tykke strimler.
  2. Strø revet ost på pizzadeigen og rull pølsene inn i deigen.
  3. Legg pølsene på et bakebrett og stek midt i ovnen på 200 grader til osten er smeltet og pizzadeigen er gyllen.
  4. Server gjerne chiliketchup ved siden av pølsene.