Grillet flintstek med grønnkål

Flintstek er manges favoritt når det kommer til kjøtt på grillen. Når den tilberedes riktig får du saftig, mørt og smakfullt kjøtt. I denne oppskriften er flintsteken i godt selskap med grønnkål mix, saltkokte poteter og BBQ saus. Grillet sitron setter prikken over i'en på denne retten.
Grillet flintstek med grønnkål

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Brun flintsteken på direkte varme på grillen og flytt den over på indirekte varme. La flintsteken ligge på grillen til den har en kjernetemperatur på ca 68 grader. La flintsteken hvile i 10 minutter før servering.
  2. Stek grønnkål mixen i en stekepanne med rapsolje i 3 minutter. Smak til med salt og pepper.
  3. Varm de saltkokte potetene etter anvisningen på pakken.
  4. Del sitronene i to og grill dem med snittflaten ned på direkte varme til de er gylne. Server sitronene ved siden av flintsteken, slik at gjestene kan presse sitronsaft over retten.
  5. Server flintsteken med grønnkål mixen, potetene, sitronen og BBQ saus.