Rask stroganoff med strimlet svinekjøtt

Biff stroganoff er en matrett som stammer fra Russland, men som nå nesten har blitt en folkerett også i Norge. Med MENYs egen stroganoff base og potetmos lager denne middagen nesten seg selv og du er garantert et vellykket resultat. I denne oppskriften er biffkjøtt erstattet med magert svinekjøtt og aspargesbønner er med på å sette prikken over i’en.
Rask stroganoff med strimlet svinekjøtt

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Varm potetmosen etter anvisningen på pakken.
  2. Stek svinekjøttet og løken i rapsoljen til kjøttet er gyllent og nesten gjennomstekt.
  3. Tilsett stroganoff basen og gi et lett oppkok til alt er gjennomvarmt.
  4. Kok aspargesbønnene i lettsaltet vann til de akkurat er møre.
  5. Strø vårløk over retten like før servering.