Fullkornswrap med reinskav og cashewnøtter

Fullkornswrap med reinskav og cashewnøtter

Ingredienser

Fullkornswrap med reinskav og cashewnøtter

400 g reinskav
1 stk rødløk
1,5 fedd hvitløk
1 neve frisk basilikum
4 cm frisk ingefær
1 liten neve cashewnøtter
4 stk fullkornstortilla
6 stk minimais
4 ss kesam
1 neve spirer
2 stk vårløk
olje til steking
salt
pepper

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Denne oppskriften på wraps med reinsdyr og nøtter ser ikke bare god ut, men smaker himmelsk! En sunn favorittrett som lett kan tas med i hånda, eller pakkes i matboksen.

  1. Sunn favorittrett til matboksen. Bland gjerne litt frikse eller frosne tyttebær med kjøttet eller server med en søt-syrlig chutney.
  2. Finhakk løk, hvitløk, basilikum og ingefær. Hakk nøtter og skjær grønnsaker i strimler.
  3. Brun kjøttet i olje på høy varme, tilsett nøtter, grønnsaker, ingefær og hvitløk. Smak til med salt og pepper.
  4. Vend inn basilikum, kesam og spirer. Fyll lefsene, rull tett sammen og server.
  5. Godt og enkelt! Næringsinnhold pr 100 g: energi kcal 140, protein 12,5 g, karbohydrat 12 g, fett 4,2 g, derav mettet fett; 1,1 g, salt, 0,3 g. Utviklet i samarbeid med matforskningsinstituttet Nofima.