Maisbrød

Et saftig amerikansk maisbrød, eller corn bread, med søte undertoner, som spises til kalkunen på Thanksgiving-feiringen i november. Du kan bruke både finkornet polenta og maismel i denne oppskriften. Corn bread smaker også kjempegodt for seg selv, for eksempel til en kopp te.
Maisbrød

Tid

Tidsforbruk 40 - 60 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 220 grader.
  2. Bland de tørre ingrediensene for seg, og de våte for seg. Bland så de våte ingrediensene inn i de tørre, og rør godt til du har en klumpfri røre.
  3. Hel røren i en smurt springform på 23 cm.
  4. Stek brødet midt i ovnen på 220 grader i 20 minutter. La brødet avkjøle litt før du deler det opp.
  5. Smaker kjempegodt til kalkun og kylling, men også til gryteretter og ovnsretter med storfe og lam.