Lakseburger med purre og reker

En litt sunnere burger med hvitløkstzatziki
Lakseburger med purre og reker

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Riv agurk og press ut væske. Finhakk hvitløk og bland med agurk og yoghurt til tzatziki. Smak til med salt og pepper.
  2. Kvern eller hakk laksefileten. Hakk reker og purre og bland med fisken. Krydre etter smak og form 4 stk burgere (alternativt ferdig kjøpte lakseburgere fra fiskedisken hos Meny). Grill eller stek lakseburgerne på sterk varme, ca. 3 min. på hver side.
  3. Varm burgerbrødene i et par minutter på grill eller i ovn (200 grader). Pensle det ene burgerbrødet med balsamico-krem. Dander burgeren på burgerbrødet med spinat, Avocado i terninger, spirer og Tzaziki- dressing.