Panert kjøttform

Karbonadedeig med en god tomatsaus full av grønnsaker, med lokk av potetmos og grønn salat ved siden av. Enkel og god middag som lages i form i ovnen. Topp med griljermel for sprø konsistens. Du kan velge å bruke kjøttdeig istedenfor karbonadedeig.
Panert kjøttform

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Server feldtsalat ved siden av.

Slik gjør du

  1. La gjerne potetmosen temperere seg litt på forhånd så den blir lettere å fordele utover formen.
  2. Stek karbonadedeigen i litt olje til den er gyllen og gjennomstekt. Dette tar ca 3 minutter. Ha i tomatsausen og la koke i ytterligere 3 minutter.
  3. Ha kjøttsausen over i en ildfast form og fordel potetmosen over denne. Strø griljermel over. Stek formen i ovnen på 200 grader til den er gyllen og gjennomvarm.
  4. Server den gratinerte kjøttformen med feldsalat ved siden av.