6 smarte måter å bruke tørkepapir på

6 smarte måter å bruke tørkepapir på

Tørkerullen er fast inventar hos på kjøkkenet hos de fleste, men visste du at tørkepapiret kan brukes til flere ting enn å bare tørke over kjøkkenbenken eller hendene? Se våre tips og triks!

Du har kanskje en tørkerull stående ved vasken som nå utelukkende blir brukt til å tørke vekk litt søl eller å tørke hendene. Dersom du velger riktig tørkepapir, kan du bruke det til mye mer!

Vaske stekeovnen eller fettete stekebrett? Unngå å overføre fett til andre områder ved å bruke sterkt kjøkkenpapir til å tørke vekk det første laget av matfett.

Riktig valg av tørkepapir

Man tenker kanskje ikke mye over hvilken rull som står på kjøkkenbenken, men riktig valg av tørkerull kan både spare miljøet og lommeboka. 

Matfett, skitne grillrister eller å fjerne overflødig fett fra maten? Velg riktig tørkepapir for jobben! Matfett, skitne grillrister eller å fjerne overflødig fett fra maten? Velg riktig tørkepapir for jobben!

Lotus Torky - slitesterkt og lofritt

Et tørkepapir som utmerker seg, er Lotus Torky. Ikke nok med at papiret er svært slitesterkt og lofritt - det er også sterkt i våt tilstand.

Nå er det slutt på en våt klump med papir når du skal vaske over kjøkkenbenken. Torky kan enkelt vaske over hele kjøkkenbenken uten å legge igjen papirlo, eller å bruke halve rullen for å få benken tørr. 

Som en ekstra bonus finnes det en unik og enkel dispenserløsning til rullen - slik får du akkurat så mye papir du trenger, uten å bruke begge hender.

Kjøp Lotus Torky hos MENY:

Uansett om du tørker vekk fettmerker, skrubber eller polerer er Lotus Torky som skapt for jobben! Den er sterk nok til å bli vridd opp, skrubbe og gnikke.
Det er mye enklere å få sprøtt bacon om det får renne av seg overflødig fett etter steking. Det er mye enklere å få sprøtt bacon om det får renne av seg overflødig fett etter steking.

Slik kan du bruke tørkepapiret på nye måter

Å tørke over kjøkkenbenken med tørkepapir eller å tørke hendene er en selvfølge, men visste du at dette ekstra sterke tørkepapiret egner seg til en rekke ting? 

 • Matlaging
  Siden Torky er et lofritt tørkepapir, egner det seg svært godt til å tørke av kjøtt før steking, tørk av grønnsakene etter de er vasket, eller legg ferdigstekt kjøtt på et lag Torky for å fjerne overflødig fett.

 • Hold grønnsakene friske over lengre tid
  Ved å legge Torky i bunnen av grønnsaksskuffen i kjøleskapet holder grønnsakene seg sprøere og friskere over lengre tid.

 • Kjekt å ha til grillen
  Når grillen tas fram etter en lang vinter, er det effektivt å bruke Torky for å fjerne gamle grillrester, men også til opptørking mens man griller. 
Lotus Torky er så sterkt at det holder sammen når det er vått, og tåler skikkelig skrubb og gnikk - perfekt for å tørke og vaske baderomsfliser skinnende rene!
 • Damping av matvarer
  Damper du fisk eller grønnsaker, kan du legge det direkte på papiret for å suge opp det overflødige vannet. Slik unngår du å få vann på tallerkenen.

 • Rengjøring av vinduer
  Siden Torky ikke loer og holder seg sterkt både tørt og vått, egner det seg spesielt godt til rengjøring og tørking av vinduer eller andre blanke flater. 

 • Vask av PC-skjerm, mus og tastatur
  Elektronikk er sensitivt for støv og lo om det kommer på feil plass. Derfor bør du bruke et papir som erer mykt nok til bruk på teknologiske enheter, men sterkt nok til å holde sammen ved tørk - selv når det er fuktig.

Med Torky kan du gjøre baderomsvasken til en lek! Med Torky kan du gjøre baderomsvasken til en lek!

Enkel og hygenisk rengjøring

Selv om kluten er en fast følgesvenn på kjøkkenet, kan både den bli en bakteriebombe på kort tid. Når en kjøkkenklut blir brukt og hengt over vasken, får bakteriene tid til å formere seg i det fuktige, romtempererte miljøet som er i kluten.

Kluten må derfor vaskes ofte og på høy temperatur for å få overflatene like rene hver gang.

Med engangsprodukter som kastes etter bruk, får man enkelt bukt med flekker uten å tilføre bakterier når man vasker over. Derfor er tørkepapir et godt valg når man skal vaske overflater som hyppig er i kontakt med matvarer.

100 meter tørkepapir til 1000 ting

En rull med Torky inneholder hele 100 meter og er en blanding av returfiber og nyfiber. Lengden på en Torky er ca. 6 ganger så lang som en vanlig husholdningsrull!

Legg dampede grønnsaker på tørkepapir, så slipper du overflødig vann på serveringsfatet eller tallerkenen. Legg dampede grønnsaker på tørkepapir, så slipper du overflødig vann på serveringsfatet eller tallerkenen.

Mindre søppel med sterkere papir

Siden Torky verken loer eller går i oppløsning i vann, betyr det at du kan bruke papiret lengre før du må kaste det. Ikke bare er dette godt for miljøet - det er også en fryd for lommeboka! 

Papiret tåler godt å gnikkes og polere med. Det betyr at papiret kan brukes over lengre tid, og til mye tøffere oppgaver enn vanlige kjøkkenpapir. 

Prøv også Torky til:

 • Rengjøring av stekeovnen
 • Polering av aluminiumsflater
 • Rengjøring av rustfritt stål
 • Innvendig vask av bilen
 • Sølvpussen