Jens Eide - Lillesand

Jens Eide - Lillesand

Prisvinnende pølser fra Lillesand.

Gjennom tre generasjoner har Eide-familien bygd seg opp som en av Norges beste og mest spennende pølsemakere. Hele veien har målet vært vært det samme: å bidra til trivsel ved matbordet. Derfor setter de sin ære i den ypperste kvaliteten og den beste smaken - og alt kjøttet kommer fra lokale bønder i Agder.

Jens Eide AS er en bedrift i Lillesand med eget slakteri, pølsemakeri og catering: Slakterens kjøkken. Lokalmat og kortreist mat er stikkord i virksomheten. De har også blitt tildelt merket God Design for produktemballasje til dagligvare, samt høstet mange priser for våre håndlagde produkter.

Målet er det samme som da bedriften ble grunnlagt i 1946: å bidra til trivsel ved matbordet!

Jens Eide slakteri ligger midt i et område med stor husdyrproduksjon. Dermed unngår man lange, belastende transporter og får en mest mulig skånsom behandling av dyrene. Bøndene i området kjenner til bedriftens rutiner og kvalitetskrav.

Å levere dyr til Jens Eide Slakteri, gir en garanti for at alt går riktig for seg. Alle dyrene blir registrert, slik at bedriftens produkter kan spores tilbake til hvilket gårdsbruk råvarene kommer fra.

Slakteriet flyttet sommeren 2004 inn i nye lokaler på Agder Mat ved Lillesand. Det er utstyrt med siste nytt innen produksjonsteknikk. 

God mat skaper trivsel, mener vi. Vi setter vår ære i at produktkvaliteten alltid skal være den ypperste, og smaken den aller beste.

I en tid hvor kjøttbransjen preges av sentralisering og effektivisering, står Jens Eide fast på sine høye kvalitetskrav. Helt siden de startet sitt pølsemakeri i 1946 har navnet Eide vært forbundet med det ypperste, både når det gjelder smak og utvalg

I dag sysselsetter bedriften vel 30 medarbeidere, hvor alle er godt utdannet innen sine fagområder. Mye av hemmeligheten til vår suksess ligger i å være fleksible, kunnskap og ha en lokal forankring.

Ved å kjenne sine leverandører og alltid vite hva markedet etterspør, har de blitt en institusjon ikke bare for Lillesand, men hele Sørlandet.

Produktene til Jens Eide får du i utvalgte MENY-butikker.