Reinhartsen - Kristiansand

Reinhartsen - Kristiansand

Unike råvarer rett fra brygga til eget røykeri.

Reinhartsen er en stor lokalmatprodusent med lange tradisjoner, premierte produkter og høy kompetanse. Tilgangen på ferske, lokale råvarer er unik!

Med vakker beliggenhet på Norges største fiskebrygge, fiskebrygga i Kristiansand, tar topp skolerte fiskebehandlere imot fersk sjømat i fiskemottaket. Fisken røykes i eget røykeri – det eneste i Kristiansandsdistriktet.

Familiebedriften Reinhartsen eies i dag av Reidar Fredriksen, som er tredjegenerasjons eier. Han var Norges første fiskehandler med fagbrev.

Helt siden bestefar Selmar Reinhartsen etablerte Reinhartsen på Flekkerøya i 1931, har selskapet levert det beste av det meste innen sjømat, vilt og spesialiteter.

- Gjennom hele året har Reinhartsen tilgjengelig det meste av sesongens sjømat i sine to utsalg, sier Reidar Fredriksen i Reinhartsen.

Hele verdikjeden er representert. Dagens fangst leveres til fiskemottaket, og i fiskekummene finner du levende fisk og skalldyr.

I sommerhalvåret kan du også nyte fersk sjømat takeaway fra det populære Bryggekjøkkenet på fiskebrygga. Resten av året får du dette hos Reinhartsen Delikatesse i Lillemarkens.

Kjøp produktene fra Reinhartsen hos MENY

Prisvinnende sjømatprodusent

Reinhartsen har opp gjennom tidene mottatt en rekke utmerkelser for sin evne til innovasjon og nytenkning. Blant annet mottok varmrøkt laks med koriander og chili Spesialitetsprisen Unik Smak fra Matmerk i 2016 i 2017 og  NM gull i 2017.

I sommerhalvåret kan du også nyte fersk sjømat takeaway fra det populære Bryggekjøkkenet på fiskebrygga. Resten av året får du dette hos Reinhartsen Delikatesse i Lillemarkens.

Hvorfor tror dere produktene deres er så godt likt blant folk?

Reinhartsen er en kjent merkevare med lange tradisjoner. Markedet etterspør mer og mer ferske, sunne og lokale kvalitetsprodukter. Sjømat er veldig i skuddet, kundene blir mer og mer opptatt av helse og kosthold. Målgruppen er kunder som velger kvalitet fremfor pris.

Fiskeproduktene til Reinhartsen får du i utvalgte MENY-butikker i Agder.