Flemming egg - Nøtterøy og Tjøme

Flemming egg - Nøtterøy og Tjøme

Eventyret om Flemming Egg startet med en syvåring som fikk en høne av naboen – en høne som raskt ble til tjue høns, som leverte egg til nabolaget.

På 16-årsdagen ble sykkelen erstattet med en traktor. Da ble rekkevidden større og enda flere egg kunne leveres. I dag har Flemming flere tusen høner, som alltid leverer ferske kvalitetsegg til butikker i hele Vestfold og Telemark.

Flemming har levert egg til fornøyde kunder i over 30 år. Eggene produseres i hønserier på Nøtterøy, Tjøme, i Horten og i Larvik. Eggene som selges er ferske gårdsegg med ekstra gul plomme, som kommer av at hønene spiser et høykvalitets kraftfôr, basert på lokale råvarer fra Vestfold.

Kort vei fra produsent til butikk

Flemming Egg har høyt fokus på dyrevelferd, og eggpakkingen foregår i helt nye lokaler med moderne maskiner, som sikrer at eggene som kommer i butikk er sjekket nøye.

Eggene er alltid av høy kvalitet, og på grunn av kort vei fra produsent til butikkhyllene garanterer også kunden alltid ferske egg – noe kundene selvfølgelig setter pris på.

Hvorfor er det viktig med lokale varer og produkter?

Gjengen i Flemming Egg tenker det er viktig med lokale produkter fordi kjennskap til produsent gir kunden trygghet om at varene holder god standard. Kort vei fra produsent til butikk garanterer for ferske varer i butikk.

Lokal sysselsetting og bevaring arbeidsplasser er viktig for et lokalmiljø.

Flemming egg får du i utvalgte MENY-butikker på Østlandet.