Rask og enkel grøt av høy kvalitet
Det er ingen hemmelighet at grøt ofte krever lang tilberedingstid, mye røring underveis og likevel kan den lett brenne seg i prosessen. Grøt er rett og slett krevende å få til for de fleste av oss. Det ville vi gjøre noe med.
Prøv en av disse neste gang
God grøt i en fei
Grøt er både festmat, frokost, julemat og sommermat, og den fortjener en plass i hverdagen hos de fleste av oss. Derfor har vi laget fire ferdige grøter kun trenger å varme opp hjemme.
Vi har valgt ut gode kvalitetsråvarer, droppet alle tilsetningsstoffer og fokusert på det som er viktig; god grøt som smaker like godt som hjemmelaget.
Flere typer ferdig grøt
Vi har laget fire varianter som passer like godt til jul som når du bare har ekstra lyst på grøt. Alle er tilgjengelige hele året, og du finner dem i kjøledisken.
- Risgrøt
Dette er en tradisjonell risengrynsgrøt laget med helmelk fra Rørosmeieriet og ekte vanilje - akkurat slik du ville laget den selv. Server den med en god klatt smør, kanel og sukker. - Økologisk rømmegrøt
Tradisjonell grøt laget med økologisk rømme fra Rørosmeieriet. Spesielt god til spekemat, men kan også serveres med smør, kanel og sukker.
- Økologisk havregrøt
En god og mettende havregrøt laget med lettkokt og steelcut økologisk svarthavre fra Den Sorte Havre samt økologisk melk fra Rørosmeieriet. Godt til frokost eller lunsj med friske bær og nøtter. - Byggrynsgrøt
En fyldig tradisjonsgrøt laget med melk fra Rørosmeieriet og Duga nakenbygg dyrket i Østfold. Naturlig sødmefull og mild. Godt med friske bær, honning og nøtter.