Rask og enkel grøt av høy kvalitet

Rask og enkel grøt av høy kvalitet

Grøt er god og smakfull mat med lange tradisjoner, men det er tidkrevende å lage. Vi har gjort jobben for deg! Med råvarer av høy kvalitet smaker disse som hjemmelaget.

Det er ingen hemmelighet at grøt ofte krever lang tilberedingstid, mye røring underveis og likevel kan den lett brenne seg i prosessen. Grøt er rett og slett krevende å få til for de fleste av oss. Det ville vi gjøre noe med. 

Prøv en av disse neste gang

God grøt i en fei

Grøt er både festmat, frokost, julemat og sommermat, og den fortjener en plass i hverdagen hos de fleste av oss. Derfor har vi laget fire ferdige grøter kun trenger å varme opp hjemme.

Vi har valgt ut gode kvalitetsråvarer, droppet alle tilsetningsstoffer og fokusert på det som er viktig; god grøt som smaker like godt som hjemmelaget. 

God grøt til frokost har aldri vært enklere. Prøv byggrynsgrøt med friske bær, nøtter og et dryss kanel for en ekstra god start på dagen God grøt til frokost har aldri vært enklere. Prøv byggrynsgrøt med friske bær, nøtter og et dryss kanel for en ekstra god start på dagen

Flere typer ferdig grøt

Vi har laget fire varianter som passer like godt til jul som når du bare har ekstra lyst på grøt. Alle er tilgjengelige hele året, og du finner dem i kjøledisken. 

 • Risgrøt
  Dette er en tradisjonell risengrynsgrøt laget med helmelk fra Rørosmeieriet og ekte vanilje - akkurat slik du ville laget den selv. Server den med en god klatt smør, kanel og sukker.
 • Økologisk rømmegrøt
  Tradisjonell grøt laget med økologisk rømme fra Rørosmeieriet. Spesielt god til spekemat, men kan også serveres med smør, kanel og sukker.
 • Økologisk havregrøt
  En god og mettende havregrøt laget med lettkokt og steelcut økologisk svarthavre fra Den Sorte Havre samt økologisk melk fra Rørosmeieriet. Godt til frokost eller lunsj med friske bær og nøtter.
 • Byggrynsgrøt
  En fyldig tradisjonsgrøt laget med melk fra Rørosmeieriet og Duga nakenbygg dyrket i Østfold. Naturlig sødmefull og mild. Godt med friske bær, honning og nøtter.
Er du lei av å svi grøten og har ikke tilgang på mikrobølgeovn? Varm grøtene i vannbad, så får du perfekt grøt hver gang!

Ikke glem det gode tilbehøret!