Nå får du Jobbfrukt hos MENY Se video

Nå får du Jobbfrukt hos MENY

Oppdatert 29. august 2022
Vi får i oss stadig mindre frukt og grønnsaker, så gjør det enkelt og få fristende og ferske fruktkurver levert rett hjem eller til arbeidsplassen.

Siden 2004 har Jobbfrukt sørget for at folk får drahjelp på veien mot de 5 om dagen. Hver uke blir 20 000 kurver fullstappet med næringsrike godsaker, pakket og sendt ut til arbeidsplasser rundt om i Norge.

Hver kurv er en liten overraskelse i seg selv, med stor variasjon og sesongens aktuelle produkter.

Emblem
Du kan nå kjøpe ferdige fruktkurver i MENYs nettbutikk. Bestill din favoritt! Du kan velge mellom tre kurver. En av dem finnes i ulike størrelser.
Se hele utvalget av fruktkurver


Populær favorittkurv på 3, 5 eller 7 kilo

I denne kurven er det ca. 80 prosent basisprodukter. Her bugner det av friske epler, pærer, bananer og gulrøtter. 150 gram Jobbmix er også med.

20 prosent av kurven er spennende og trendy topping, hvor sesongens mest populære frukt og grønt spiller hovedrollen. Du kan for eksempel få med physalis, sharonfrukt, plommer eller nektariner. Innholdet varieres hver 2. uke, og det brukes premiumprodukter som Cevita og Bendit.

Plusskurv på 4,5 kilo

Dette er kurven for folk som vet de burde spise mer grønt. Plusskurven er en fullverdig Jobbfruktkurv, men har en grønnsaksandel på 25 prosent.

150 gram Jobbmix og topping med spennende og trendy sesongprodukter er andre ting som finnes her og innholdet varieres hver 2. uke.

Basiskurv på 3 kilo

Denne kurven er selve grunnplattformen i konseptet. Kurven dekker fruktbehovet på arbeidsplassen og er svært prisgunstig. Her finner du kjente og kjære fruktfavoritter som bananer, epler, appelsiner, pærer og druer.

Kurven inneholder ikke Jobbmix og har færre toppingvarianter, men er fin for deg som trenger en basiskurv.

Leveres i nesten hele norge

Jobbfrukt kan enkelt leveres hjem eller til arbeidsplassen. Vi leverer Jobbrfrukt i alle områder unntatt Telemark. 

Mestring og stolthet

Handler du fruktkurver fra Jobbfrukt støtter du et konsept som tilbyr arbeid til folk med nedsatt arbeidsevne.

600 mennesker har i dag ulike arbeidsoppgaver knyttet til fruktkurvene, som plukking, kvalitetssikring, pakking og distribusjon.

Dyrket med kjærlighet. Pakket med nøyaktighet. Levert med stolthet. Mottatt med glede. Det er dette Jobbfrukt handler om. Dyrket med kjærlighet. Pakket med nøyaktighet. Levert med stolthet. Mottatt med glede. Det er dette Jobbfrukt handler om.

Oppgavene tilpasses hver enkelt, slik at alle føler mestring og stolthet. Jobbfrukt handler om mer enn duggfriske, fargerike kurver. Det handler om arbeidstrening, mot og muligheter.

Jobbfruktskolen

Jobbfruktleverandørene er selvstendige enheter, og per i dag finnes det 81 slike over hele landet. Konseptet drives som et samarbeid mellom BAMA og leverandørene.

BAMA har høye kvalitetskrav og er svært opptatt av at sluttproduktet tilfredsstiller disse. Derfor ble Jobbfruktskolen startet.

Her får alle ansatte obligatorisk opplæring, og pensum er blant annet varekunnskap, produktbehandling, kurvmøblering og hygieneregelverk. BAMAs representanter følger opp leverandørene og bistår der det trengs.