Ferdigkuttet fersk frukt - smågodt i farta

Ferdigkuttet fersk frukt - smågodt i farta

Ferdigkuttet fersk frukt er perfekt som mellommåltid, i matboksen eller som frisk snacks. 100% frukt - vi kaller det smågodt i farta!

Frukt er like godt til helgekosen som et friskt mellommåltid, men den er ikke alltid enkel å spise på farten.

Ananas eller melon blir gjerne for store å ta med, fruktskall og kjerner kan bli upraktisk å håndtere. Det har vi gjort noe med – vi har kuttet frukten for deg. 

Kjøp fersk ferdigkuttet frukt hos MENY:

Fersk frukt i praktiske beger

Våre praktiske fruktbegre får du i fem friske varianter: Ananas, vannmelon, tropisk fruktmiks, melonmiks og fruktmiks.

Disse er så gode at vi kaller dem "Smågodt i farta". Det følger med en gaffel slik at frukten er enkel å spise - uansett hvor du er! 

Emblem
Begrene våre for kuttet frukt er laget av resirkulert plast. Husk å sortere dem i riktig avfallsdunk, slik at plasten kan få enda et liv.

Smågodt i farta består av:

  • Ananasbiter - Perfekt for deg som synes en hel ananas blir litt mye jobb hver gang du har lyst på den friske, tropiske frukten.
  • Vannmelon - Søt og saftig vannmelon. Prøv den i en salat, til spekemat eller nyt den som den er.
  • Tropisk fruktmiks - Miks med piel de sapo melon, appelsin og røde druer. Spis den som den er eller nyt miksen med yoghurt eller kesam.
  • Melonmiks - Glad i melon? Da er denne perfekt for deg med søt cantaloupe og piel del sapo-melon.
  • Fruktmiks - Deilig miks med melon, rødt eple og røde druer. Kjempefin i matpakken!

Emblem
Kuttet frukt er en lett og frisk dessert! Server den enkelt med litt vaniljekesam eller yoghurt.
Litt sunnere dessert

Litt sunnere dessert

Ofte er det godt med en søt dessert, men i hverdagen ønsker mange av oss samtidig å spise litt sunnere. Da er det godt med noen gode tips til fristende fruktsalater og hemmelige ingredienser.

Kutt opp frukten så spiser alle mer

Visste du at både barn og voksne spiser mer frukt når den er oppkuttet? Server kuttet frukt som et lite mellommåltid, som ventemat, til frokosten eller som avslutning på middagen.

Frukt er en fantastisk dessert! Kutt opp det du har, bland sammen i en stor bolle og server med frisk kesam eller yoghurt. 

Emblem
Litt lenge til middag? Sett frem kuttet frukt i skåler på kjøkkenbenken så både store og små kan småspise mens de venter. Kutt selv, eller kjøp beger med spiseklar frukt.