Alt til pizzakvelden

Alt til pizzakvelden

Pizza er en av de mest populære middagene i Norge, både i hverdagen og til helgen. Når god bunn og saus er på plass, kan du slippe kreativiteten løs med spennende topping og gode smaker. 
Her er våre beste oppskrifter og tips på alt fra italiensk pizzabunn, pizzasaus og alt det gode man kan ha på pizzaen.

Alt starter med en god pizzadeig

Pizzabunnen er viktig, og er hele fundamentet for en god pizza. Hva slags pizza vil du lage i dag? Her er alt du trenger å vite for å lykkes med pizzabunnen!

Lag pizzabunnen selv eller kjøp ferdig:

Lag pizzasausen selv, eller kjøp din favoritt

Våre pizzafavoritter

Pizza spises ofte i de norske hjem, men vi har noen favoritter som lages oftere enn andre. Dette er de mest populære oppskriftene på typisk pizza vi elsker å kose oss med.

Litt sunnere pizza

Man kan fremdeles nyte en god pizza uten dårlig samvittighet. Enkle grep gjør pizzaen litt sunnere. Lag fullkornspizza, topp med mer grønnsaker eller server pizzaen med litt grønn salat ved siden av. Her er noen flere tips til litt sunnere pizzaer du kan teste ut:

Du kan enkelt gjøre pizzaen litt sunnere ved å toppe den med ekstra mye grønnsaker og servere en frisk salat ved siden av.

Prøv noe nytt med spennende ost og topping

Er du litt lei av den samme gamle pepperoni-pizzaen, eller har du bare lyst til å prøve noe annerledes? Prøv pizza med druer, røkelaks eller blåmuggost! Bli inspirert til å prøve noe nytt med disse oppskriftene:

Dette bør du prøve på pizzaen

Fersk ferdigpizza med surdeig og smakfull topping

Glad i ferdigpizza? Da bør du prøve pizzaene fra MENY! Velg mellom 3 ferske ferdigpizzaer med gode smaker som blåmuggost og skinke, cheddar, chorizo, vellagret Valdres ost og salami og parmesan. Du kan også lage dem selv om du har lyst på en hjemmelaget variant.

Pizza med en liten vri

Det er ingenting i veien med vanlig pizza, men hvorfor ikke lage calzone, minipizza, pizzamuffins eller pizzasnurrer når sjansen byr seg? Flere av disse er perfekt i matpakken eller å ha med i sekken som turmat.