Rask og enkel pizza

Lyst på pizza? Vi har samlet våre beste tips og oppskrifter på raske, enkle pizzaer som krever lite forkunnskaper på kjøkkenet. Bruk ferdig deig eller prøv en av våre oppskrifter på enkle pizzadeiger og tips til god saus og topping. 

Hjemmelaget pizzabunn

Vil du prøve deg på din egen pizzabunn? Vi har gode oppskrifter på klassisk pizzadeig, både amerikansk og italiensk. I tillegg finner du et stort utvalg ferdig pizzadeig hos MENY. Lag selv, eller kjøp ferdig!

Gjør det enkelt med ferdig pizzabunn:

Klassiske helgefavoritter

Hvem går vel lei av klassisk pizza med kjøttdeig og løk eller pizza med pepperoni? Prøv en av disse oppskriftene til helgen.

Lag selv eller kjøp ferdig:

Rask pizza til hverdags

Pizza kan også være rask og enkel mat i en hektisk hverdag. Bruk ferdig bunn, og du kan lage din favoritt på 1-2-3! Vi har et stort utvalg ferdige bunner, sauser og god topping for pizzaen du vil lage i en fei.

Lag porsjonspizza

Pizza i porsjonsform er både praktisk, lettvint og passer i tillegg perfekt i matboksen. Lag enkle og gode pitapizzaer eller pizzasnurrer med spennende fyll - her er det bare fantasien som setter grenser! 

Litt sunnere pizza

Man kan fremdeles nyte en god pizza uten dårlig samvittighet. Enkle grep gjør pizzaen litt sunnere. Lag fullkornspizza, topp med mer grønnsaker eller server pizzaen med litt grønn salat ved siden av. Her er noen flere tips til litt sunnere pizzaer du kan teste ut:

Ferdig pizza rett i ovnen