MENY kutter prisene på lokalmat Se video

MENY kutter prisene på lokalmat

Publisert 24. mars 2020
Vi kuttet prisene på over 3000 lokale Matskatter, og i tillegg gir vi 10 prosent av det du betaler tilbake til produsentene – en kostnad vi selvfølgelig tar selv.

De små matprodusentene våre har tøffe tider. Koronakrisen rammer småprodusentene hardt. De er avhengige av inntektene fra gårdsutsalg, turisme og restauranter som nå stenger ned. Nå er tiden for å velge norsk lokalmat #KJØPLOKALMAT 

Derfor har vi i MENY kuttet prisene på over 3000 lokale Matskatter, og i tillegg gir vi 10 prosent av det du betaler tilbake til produsentene – en kostnad vi selvfølgelig tar selv. Men vi trenger deg.

Ved Mysen i Østfold ligger Bamsrudlåven, en familiebedrift basert på gårdens ressurser. Her har de eggproduksjon, selskapslokaler og produserer fantastisk iskrem. Ved Mysen i Østfold ligger Bamsrudlåven, en familiebedrift basert på gårdens ressurser. Her har de eggproduksjon, selskapslokaler og produserer fantastisk iskrem.

Nydelig norsk kvalitet

Hvilke produkter du kjøper betyr enormt mye nå. Sammen skal vi klare å berge småprodusentene.

Se etter Matskatt-merket og oppdag nydelige, norske oster, spekemat, syltetøy, iskrem, pølser, røykelaks, alkoholfritt øl og annen kvalitetsmat fra hele landet.

Du finner et stort utvalg Matskatter i nettbutikken og i alle butikkene våre, men noen fås kun i MENY-butikker med geografisk nærhet til produsenten.

Sjekk ut hvilke spennende varer som fins lokalt hos deg.

Jaktet Matskatter siden 2011

I alle år har vi kjempet for utvalget og lokale spesialiteter, og i 2011 bestemte vi oss for å gå enda grundigere til verks. Vi startet jobben med å kartlegge norsk lokalmat.

Siden den gang har MENY-Lauget lett etter verdifulle matskatter landet rundt, som får plass i butikkhyllene våre.

Emblem
Se etter Matskatt-merket i nettbutikken eller i din lokale MENY-butikk.
Kristoffer Evang og kona Anne Marte savnet økologisk mat i butikken, og tok dermed saken i egne hender. På Ask gård produserer de nå økologisk spekemat med norske råvarer og Italiensk-inspirerte smaker. Kristoffer Evang og kona Anne Marte savnet økologisk mat i butikken, og tok dermed saken i egne hender. På Ask gård produserer de nå økologisk spekemat med norske råvarer og Italiensk-inspirerte smaker.

Vi vet hvilken lidenskap, stahet og matglede som ligger bak hvert eneste produkt. Mye lages på gårder og folk har jobbet dag og natt for å lykkes. Nå kan alt de har bygget opp bli revet ned på kort tid.

Vi trenger produsentene som tar vare på arven vår, som skaper lokale arbeidsplasser og gir oss fantastiske produkter. Vi trenger dem for å bevare et rikt utvalg. Og nå trenger de deg.

Les om utvalgte lokalprodusenter fra din region


Dette har aldri vært viktigere. Kjøp norsk og #kjøplokalmat.

 

Spennende lokalmat levert rett hjem: