Julekalendere i butikk 2020

Julekalendere i butikk 2020

Foretrekker du adventskalender med ren sjokolade, Smarties eller Oreo? Eller hva med lakris fra Jacobs Utvalgte, godteri fra Look-O-Look eller Haribo? Hos MENY kan du kjøpe et stort utvalg av julekalendere.

I MENY-butikkene står det allerede stabler som venter på små og store som ønsker å åpne 24 luker med hverdagslykke i desember. Vi har et stort utvalg julekalendere, men salget er tilpasset etterspørselen i de ulike regionene. 

Fun-fact om julekalendere

Visste du at.. 1 av 5 nordmenn kjøper julekalender i desember? Selvom julekalenderne er i butikk allerede fra slutten av oktober, er det mange som drøyer å kjøpe. Hele 20 % av julekalender-salget skjer faktisk etter 1. desember. Og de aller fleste kjøper ila de 3 siste dagene i november. 

NRK Super julekalender - Stjernestøv

Hver dag kan barna åpne en luke som passer til dagens episode på NRK Super, og samtidig telle ned dagene til julaften. Denne eventyrlige boken har 24 spennende kalenderluker på forsiden. I tillegg følger det med en himmelhvelving-plakat hvor barna kan klistre på selvlysende klistremerker som følger med boka og press-ut-sider.

Dette er en helt ny og annerledes julekalender, med press-ut- aktiviteter og spennende aktiviteter for hver dag fram mot jul.

Klassisk adventskalender med ren sjokolade

Kanskje den mest kjente julekalenderen! Fylt med små, firkantete biter av mørk melkesjokolade. Kalenderen er rimelig og prydes av nostalgiske juleillustrasjoner. Perfekt for deg som ønsker en liten bit sjokolade hver dag til julaften!

Rampenissen julekalender - tips til hva han kan finne på

Rampenissen julekalender - tips til hva han kan finne på

Rampenissen er en annerledes adventskalender, som oppfordrer til kreativitet og spenning for både store og små. Hva finner rampenissen på i desember? Her er mange kreative tips!

Kinder Maxi julekalender

Nøttete og akkurat passe søt. Den klassiske julekalenderen fra Kinder Maxi er en av Norges mest populære og den finner du i alle MENY-butikker. 

Kinder Calender House

Calender House kommer i et unikt format med fine detaljer som gleder store og små. Kalenderen er en fin dekoration som skaper julestemning og inneholder ulike godbiter av Kinder sjokolade. Kinder Calender House fås i mange av MENYs butikker. 

Nyheten Kinder Calender House kommer i et unikt format med fine detaljer som blir en fin dekpration og skaper julestemning for store og små. Fås i mange av MENY-butikker. Nyheten Kinder Calender House kommer i et unikt format med fine detaljer som blir en fin dekpration og skaper julestemning for store og små. Fås i mange av MENY-butikker.

Jacobs Utvalgte kalender med lakris

Nyhet for julen 2019 som ble svært populær! En julekalender for deg som elsker lakris. 

Lakriskalender fra Jacobs Utvalgte Lakriskalender fra Jacobs Utvalgte

Haribo julekalender

24 små poser fylt med gummigodteri. Vi liker de så mye at vi egentlig ikke klarer å vente, men det må man jo.

Haribo julekalender finner du i alle MENY-butikker.

Allergivennlig og vegansk julekalender

Endelig tilbys nå en smakfull adventstid til både allergikere og intolerante, samt de som ønsker et mer plantebasert og miljøvennlig kosthold!

Julekalenderen fra Sofree er et alternativ til melkesjokolade. Den er sertifisert vegansk og inneholder økologisk og Fairtrade-sertifisert sjokolade fri for melk, gluten og nøtter

Kalenderen finner du i utvalgte MENY-butikker. 

Allergivennlig, økologisk og vegansk julekalender, som er tilgjengelig i utvalgte MENY-butikker. Allergivennlig, økologisk og vegansk julekalender, som er tilgjengelig i utvalgte MENY-butikker.

Swizzels Sweet Factory julekalender 

Stor Swizzels Sweet Factory julekalender med 24 luker med assortert godteri. Her får du det beste godteriet fra Swizzels utvalg. Kalenderen fås i mange MENY-butikker.

Freia Oreo julekalender

Oreo Julekalender med Freia sjokolade og Oreo kjeks! For en deilig kombinasjon du kan nyte 24 dager i desember. Vi teller ned til julaften med en godbit av Freia sjokolade og Oreo-kjeks hver dag.

Kalenderen fås kjøpt i alle MENY-butikker. 

En dag kan du kose deg med en deilig Freia Oreo sjokolade med kremet fyll med knasende Oreo-biter, mens neste dag er det hele Oreo kjeks i luken. En dag kan du kose deg med en deilig Freia Oreo sjokolade med kremet fyll med knasende Oreo-biter, mens neste dag er det hele Oreo kjeks i luken.

Look-O-Look julekalender med godteri

Look-O-Look er en spennende kalender med mye forskjellig godteri. Den inneholder både sure og søte ting. Bak de 24 lukene finner du blant annet mini lollipops, Mentos og en leke.

Look-O-Look får du i utvalgte MENY-butikker.

Smarties adventskalender fra Nestlé

Smarties sjokoladekalender er en fin start på høytiden til både store og små, en svært populær julekalender. 

Kalenderen inneholder mer enn de kjente sjokoladepalettene! Bak lukene finner man blant annet større sjokoladefigurer som er hule inni og som inneholder små sjokoladepaletter, pappfigurer som inneholder sjokoladepaletter og sjokoladefigurer med julemotiv.

Anthon Berg julekalender

De voksenes favoritt? Denne lekre julekalenderen inneholder de aller beste dragé-, marsipan- og pralinervariantene fra Anthon Berg – fra de kjente og kjære klassikerne til nye og spennende varianter. Kalenderen finner du i utvalgte MENY-butikker. 

For å toppe følelsen av hverdagsluksus og spenning frem mot den store dagen finner man et nytt og koselig sitat bak hver luke:

You can never be 2 generous 4 christmas! You can never be 2 generous 4 christmas!

Dumle julekalender

Dumle julekalender kommer med et utvalg av 7 ulike kombinasjoner av den velkjente Dumle myk karamell. Denne faller garantert i smak hos både barn og unge. Julestemningen er med andre ord sikret. Dumle julekalender finner du i mange MENY-butikker.

Dumle adventskalender med forskjellige Dumle biter og en ekstra stor overraskelse på julaften. Bra score i tester de siste årene. Dumle adventskalender med forskjellige Dumle biter og en ekstra stor overraskelse på julaften. Bra score i tester de siste årene.

Pukka adventskalender 

En vakker og dekorativ tekalender fra Pukka med 24 utvalgte teer. Den økologiske kalenderen inneholder te-poser med blant annet urte-te, frukt-te og grønn te utviklet på etisk og bærekraftig vis. Kalenderen finner du i utvalgte MENY-butikker. 

Lindt Sjokoladejulekalender

Denne tradisjonelle julekalenderen fra Lindt er fylt med 24 biter sjokolade av høy kvalitet, som garantert vil gjøre julen enda hyggeligere. Kalenderen finner du i utvalgte MENY-butikker. 

Kos deg med et stykke luksussjokolade hver dag i desember Kos deg med et stykke luksussjokolade hver dag i desember