Julekalendere i butikk 2019

Julekalendere i butikk 2019

Publisert 18. oktober 2019
Foretrekker du adventskalender med ren sjokolade, Smarties eller Haribo? Eller vil du prøve en av årets nye julekalendere med Oreo, lakris eller ost? Hos MENY kan du kjøpe et stort utvalg av julekalendere.

I MENY-butikkene står det allerede stabler som venter på små og store som ønsker å åpne 24 luker med hverdagslykke i desember. Vi har et stort utvalg julekalendere, men salget er tilpasset etterspørselen i de ulike regionene. 

Fun-fact om julekalendere

Visste du at.. 1 av 5 nordmenn kjøper julekalender i desember? Selvom julekalenderne er i butikk allerede fra slutten av oktober, er det mange som drøyer å kjøpe. Hele 20 % av julekalender-salget skjer faktisk etter 1. desember. De aller fleste kjøper ila de 3 siste dagene i november. 

Du finner det store utvalget av julekalendere hos MENY Du finner det store utvalget av julekalendere hos MENY

Klassisk adventskalender med ren sjokolade

Kanskje den mest kjente julekalenderen!  fylt med små, firkantete biter av mørk melkesjokolade. Kalenderen er rimelig og prydes av nostalgiske juleillustrasjoner. Perfekt for deg som ønsker en liten bit sjokolade hver dag til julaften!

NRK Super julekalender - Snøfall

Hver dag kan du åpne en luke som passer til dagens episode på NRK Super, og samtidig telle ned dagene til julaften. Bli med på en magisk reise inn i Snøfall. Klarer Selma og vennene hennes å befri julenissen i tide til å redde julen?

Skriv gode juleønsker på de vedlagte arkene, og bruk oppskriften bak på kalenderen til å brette fine brevfuger av den.

NRK Supers julekalender Snøfall NRK Supers julekalender Snøfall

Kinder Maxi julekalender

Nøttete og akkurat passe søt. Den klassiske julekalenderen fra Kinder Maxi er en av Norges mest populære og den finner du i alle MENY-butikker. 

Nyheten Kinder Calender House kommer i et unikt format med fine detaljer som gleder store og små. Kalenderen er en fin dekoration som skaper julestemning og inneholder ulike godbiter av Kinder sjokolade. Kinder Calender House fås i mange av MENYs butikker. 

Nyheten Kinder Calender House kommer i et unikt format med fine detaljer som blir en fin dekpration og skaper julestemning for store og små. Fås i mange av MENY-butikker. Nyheten Kinder Calender House kommer i et unikt format med fine detaljer som blir en fin dekpration og skaper julestemning for store og små. Fås i mange av MENY-butikker.

Jacobs Utvalgte kalender med lakris

Nyhet for julen 2019! En julekalender for deg som elsker lakris. Denne kommer til å bli utsolgt!

 • kr 99 50

  Før kr  199,00

  kr 390,20/kg

  Julekalender

  m/Lakriskuler Jacobs Utvalgte

  Utsolgt fra leverandør
Lakriskalender fra Jacobs Utvalgte Lakriskalender fra Jacobs Utvalgte

Haribo julekalender

24 små poser fylt med gummigodteri. Vi liker de så mye at vi egentlig ikke klarer å vente, men det må man jo.

Allergivennlig og vegansk julekalender

Endelig tilbys nå en smakfull adventstid til både allergikere og intolerante, samt de som ønsker et mer plantebasert og miljøvennlig kosthold!

Julekalenderen fra Sofree er et alternativ til melkesjokolade. Den er sertifisert vegansk og inneholder økologisk og Fairtrade-sertifisert sjokolade fri for melk, gluten og nøtter

Kalenderen finner du i utvalgte MENY-butikker. 

Allergivennlig, økologisk og vegansk julekalender, som er tilgjengelig i utvalgte MENY-butikker. Allergivennlig, økologisk og vegansk julekalender, som er tilgjengelig i utvalgte MENY-butikker.

Freia Oreo julekalender

En annen nyhet i år: Oreo Julekalender med Freia sjokolade og Oreo kjeks! For en deilig kombinasjon du kan nyte 24 dager i desember. Vi teller ned til julaften med en godbit av Freia sjokolade og Oreo-kjeks hver dag. Kalenderen fås kjøpt i de fleste MENY-butikker. 

En dag kan du kose deg med en deilig Freia Oreo sjokolade med kremet fyll med knasende Oreo-biter, mens neste dag er det hele Oreo kjeks i luken. En dag kan du kose deg med en deilig Freia Oreo sjokolade med kremet fyll med knasende Oreo-biter, mens neste dag er det hele Oreo kjeks i luken.

TINEs Julekalender med norsk ost

TINEs julekalender er Norges første julekalender med ost og hver luke inneholder en stav på 20 gram av TINEs kjente, kjære norske oster og to av ostene er helt eksklusive for kalenderen. Alle ostene unntatt julebrunosten er naturlig laktosefrie.  

Selges kun i et meget begrenset opplag og kan fort være utsolgt.

Julekalenderen med ost er perfekt for matentusiaster som er opptatt av kvalitetsoster med mye smak og karakter - til hverdags, helg og fest og som pålegg, kosemat (ostefat, snacks og tapas) og i matlaging. Julekalenderen med ost er perfekt for matentusiaster som er opptatt av kvalitetsoster med mye smak og karakter - til hverdags, helg og fest og som pålegg, kosemat (ostefat, snacks og tapas) og i matlaging.

Anthon Berg julekalender

De voksenes favoritt? Denne lekre julekalenderen inneholder de aller beste dragé-, marsipan- og pralinervariantene fra Anthon Berg – fra de kjente og kjære klassikerne til nye og spennende varianter. Kalenderen finner du i utvalgte MENY-butikker. 

For å toppe følelsen av hverdagsluksus og spenning frem mot den store dagen finner man et nytt og koselig sitat bak hver luke:

You can never be 2 generous 4 christmas! You can never be 2 generous 4 christmas!

Dumle julekalender

Dumle julekalender kommer med et utvalg av 7 ulike kombinasjoner av den velkjente Dumle myk karamell. Denne faller garantert i smak hos både barn og unge. Julestemningen er med andre ord sikret. Dumle julekalender finner du i mange MENY-butikker.

Dumle adventskalender med forskjellige Dumle biter og en ekstra stor overraskelse på julaften. Bra score i tester de siste årene. Dumle adventskalender med forskjellige Dumle biter og en ekstra stor overraskelse på julaften. Bra score i tester de siste årene.

Pukka adventskalender 

En vakker og dekorativ tekalender fra Pukka med 24 utvalgte teer. Den økologiske kalenderen inneholder te-poser med blant annet urte-te, frukt-te og grønn te utviklet på etisk og bærekraftig vis. Kalenderen finner du i utvalgte MENY-butikker. 

Lindt Sjokoladejulekalender

Denne tradisjonelle julekalenderen fra Lindt er fylt med 24 biter sjokolade av høy kvalitet, som garantert vil gjøre julen enda hyggeligere. Kalenderen finner du i utvalgte MENY-butikker. 

Kos deg med et stykke luksussjokolade hver dag i desember Kos deg med et stykke luksussjokolade hver dag i desember

Se hele utvalget av julekalendere