Forberedelser til jul
bilde av embelem

Forberedelser til jul

Julen nærmer seg, og det er tid for å ta den store julevasken, pynte og forberede til jul. Her har vi samlet våre beste tips til årets julekalender, hvordan du kan lage enkel julepynt og hva du bør tenke på før julen nærmer seg. Begynn med juleforberedelsene og planleggingen i god tid, så slipper du å stresse den siste uken før jul! 

Tips til årets julekalender

Julen nærmer seg, og vi elsker å telle ned til julaften. Lag en pakkekalender, eller hva med å prøve rampenissens julekalender i år? Her er våre tips til årets julekalendere for barn og voksne.

Planlegg julen i god tid

Er du en av dem som alltid stresser deg gjennom julebaking, julegavehandling, matlaging og juleforberedelser? Om du planlegger tidlig, kan du få mer tid til å nyte juletiden før julen ringes inn på julaften.

Handle på nett til jul? Legg inn bestillingen tidlig for å sikre deg levering! Du kan også endre på bestillingen helt fram til dagen før levering om det er noe du har glemt å ta med.

Pynt til jul hjemme

Skap den gode julestemningen hjemme med julepynt, levende lys og duker, servietter og gardiner julens farger. Du trenger ikke kjøpe noe nytt heller, bruk det du har hjemme for å pynte til jul! Selv valnøttskall eller tørkede appelsinskiver kan bli lekker julepynt.

Planlegg julematen i god tid

Finn ut tidlig hva du skal servere. Skal du prøve deg på noe nytt i år eller til ekstra mange? Vi kan hjelpe deg med å beregne hvor mye du trenger per person, hva du kan servere som tilbehør og selvfølgelig alle oppskriftene du trenger.

Spør også våre dyktige matarbeidere i butikken om du har spørsmål om julemat, tilbehør, dessert eller drikke - her kan du få mange gode tips!

Rask mat i førjulstiden

Det er mye som skal skje før jul, og noen ganger er det krevende å få tid til å lage ordentlig middag.
Hos MENY finner du ferdige kvalitetsretter som kun trenger å varmes og enkle middager som kan lages på under 20 minutter.