Takeaway: varm middag på farten

Takeaway: varm middag på farten

Hos oss får du alltid varm middag, klar til å spises. I Takeaway-disken finner du blant annet deilig lasagne, biff stroganoff, tradisjonell engelsk bangers & mash og BBQ Chicken – klart til å spises.

Tar du turen til Takeaway-disken i vår middagsavdeling vil du garantert finne noe du har lyst på til middag. Her finner du en egen varmdisk fylt med spennende retter, som er klare til å nytes på de dagene du har litt dårlig tid. 

- Rettene i Takeaway-disken er laget av våre kokker, og passer perfekt når du er på farten og trenger en god middag, eller når du ønsker at noen andre skal lage middagen for deg. Rettene er ferdig lagt opp og er spiseklare, forklarer Espen Schøning Lie, kokk og leder av MENY-Lauget, MENYs egne mateksperter. 

Velg mellom retter som biff stroganoff, pytt i panne, grillet kylling, burgere og et stort utvalg tilbehør som fløtepoteter og ovnsbakte grønnsaker!
Varm lunsj, rask middag eller bare lyst på noe godt og enkelt? Da er Takeaway fra oss en god løsning! Her finner du mange spennende varmretter som er klare til å nytes, som biff stroganoff, pytt i panne, grillet kylling, burgere og et stort utvalg tilbehør som fløtepoteter og ovnsbakte grønnsaker. Varm lunsj, rask middag eller bare lyst på noe godt og enkelt? Da er Takeaway fra oss en god løsning! Her finner du mange spennende varmretter som er klare til å nytes, som biff stroganoff, pytt i panne, grillet kylling, burgere og et stort utvalg tilbehør som fløtepoteter og ovnsbakte grønnsaker.

Favoritter i Takeaway-disken  

I tillegg til kjente retter, som varme karbonader og lunsjkaker, finner du tre nyheter i Takeaway-disken. 

Bangers & mash er en engelsk klassiker bestående av to grove pølser med potetmos og MENYs egen løksaus. Velger du ”Sticky fingers Chicken” kan du fritt velge mellom våre kyllingprodukter og smaker fra Sticky Fingers sausene. Homestyle lasagne er MENYs egen lasagne, og serveres med parmesan og gresk salat.

I tillegg får du klassikeren biff stroganoff med potetmos

Bangers & mash, eller pølse og potetmos som det heter på godt norsk, er ekte gastropubmat. Alle rettene i Takeaway-disken serveres i praktiske serveringsbokser, som gjør det enkelt å ta med seg og spise maten for farten. Bangers & mash, eller pølse og potetmos som det heter på godt norsk, er ekte gastropubmat. Alle rettene i Takeaway-disken serveres i praktiske serveringsbokser, som gjør det enkelt å ta med seg og spise maten for farten.
Takeaway: 3 retter du vil elske

Takeaway: 3 retter du vil elske

Dårlig tid, eller kanskje du bare ønsker at noen andre skal lage middag i dag...

Velg tilbehøret du liker best

I tillegg har vi innført en egen tilbehørsmeny hvor du enkelt kan ta med deg det tilbehøret du ønsker, fra ris og fløtepoteter til ovnsbakte grønnsaker og bestselgeren brokkolisalat med bacon. 

- I disken finner du alt du trenger, fra hovedrett til tilbehørsprodukter, samt kniver, gafler og servietter, forklarer Espen. 

Velg mellom blant annet: 

  • Potetmos
  • Kokt ris
  • Ovnsbakte poteter
  • Fløtegratinerte poteter
  • Ovnsbakte grønnsaker
  • Brokkolisalat
  • Gresk salat
  • Rundstykker 
  • Focaccia
  • Smør 

- Er du sulten er det bare å ta turen innom!

Hva med deilig lasagne til lunsj eller middag? Du finner den ferdig i Takeaway-disken! Hva med deilig lasagne til lunsj eller middag? Du finner den ferdig i Takeaway-disken!
Takeaway-disken finner du i alle våre butikker!