Ferske sommersalater hos MENY

Ferske sommersalater hos MENY

Enten du vil ha en salat på farten, til lunsj eller som tilbehør til grillmiddagen, finner du et godt utvalg ferske salater i ferskvaredisken. Prøv vår populære brokkolisalat, salat med byggryn eller gresk salat!

I ferskvaredisken finner du mange spesialiteter uansett årstid. Her finner du pålegg, ferdigmat, førsteklasses kjøtt etter sesongen og tilbehør. Her finner du også våre ferske salater!

Nyt en nylaget salat på farten, til lunsjen eller som tilbehør til middag - disse passer like godt alene som tilbehør.

Gresk salat

Vår klassiske, greske salat med fetaost, rødløk og saftige cherrytomater er en sikker vinner til grillmiddagen! Den er også perfekt som en fin liten salat til pikniken eller til lunsj.

Gresk salat er en klassisk, enkel og frisk salat som passer til det aller meste. Gresk salat er en klassisk, enkel og frisk salat som passer til det aller meste.

Gresk salat er like god året rundt, men i varmt sommervær får den virkelig fram den gode feriefølelsen. 

I utvalgte MENY-butikker finner du også en potetsalat  med gresk vri. Med ovnsstekte poteter, balsamico, soltørkede tomater, oliven og feta passer den godt til både grillmaten og middagen.

Lag gresk salat selv:

... eller kjøp ferdig:

Brokkolisalat med bacon

En absolutt bestselger, med tørrsaltet bacon, rosiner, solsikkekjerner, majones og bringebæreddik. Salaten er god både som tilbehør til biffen, som forrett, eller lett middag. 

Brokkolisalaten er også god på burgeren! Prøv brokkolisalat istedenfor coleslaw.
Med sprøtt bacon, frisk dressing og fersk brokkoli er dette en sikker vinner. Med sprøtt bacon, frisk dressing og fersk brokkoli er dette en sikker vinner.

Eller kjøp ferdig og få levert hjem:

Kjøttfri brokkolisalat med bringebær

Brokkolisalaten vår er så god at vi synes alle skal få nyte den! Her har vi byttet ut baconet med friske, saftige bringebær. 

Denne brokkolisalaten er god alene, og helt nydelig med grillmat. 

Sommersalat med byggryn fra Duga

Sommersalat med mettende og smakfulle byggryn fra Duga byggryn fra Østfold. Med ingredienser som blomkålris, tomat, persille og appelsinjuice er den proppfull av smak! 

Nyt den som den er eller bruk den som tilbehør til grillmaten.

Sommersalaten med byggryn er vegansk. Prøv den med marinert Pulled fra VegMe eller Pulled Oumph!
De beste salatene

De beste salatene

De dagene da en salat var kinakål med agurk og tomat, er forbi. I dag kan en salat være et saftig, ­mettende måltid, full av smak og næring med allverdens godsaker oppi. Her får du våre beste tips til en smakfull og spennende salat!